Experts geven hun beste crypto voorspellingen voor 2023 – Metacade’s online arcade staat bovenaan

Nu de start van het nieuwe jaar een vervaagde herinnering wordt, staan crypto experts in de rij om hun beste voorspellingen voor 2023 te geven. De omstandigheden van de bearmarkt in 2022 blijven vers in het geheugen van investeerders, met omstandigheden die in het begin van 2023 weinig tekenen van versoepeling vertonen.

Een nieuw project dat een terugkerend thema is geworden in de lijsten met ‘beste crypto voorspellingen’ van experts voor 2023, is het nieuwe online gaming platform Metacade. Dit startende project heeft in de vroege stadia van het presale evenement, dat eind 2022 van start ging, veel aandacht gekregen en kwam daarmee bovenaan de lijst te staan met goede opties als je wil investeren in 2023.

Dit zijn de beste cryptocoins die door experts zijn geselecteerd om in 2023 in te investeren:

  • Metacade (MCADE)
  • The Sandbox (SAND)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Ethereum (ETH)
  • Decentraland (MANA)

Metacade (MCADE) – Online arcade met de beste coin die dit jaar beschikbaar is

Metacade is een gloednieuwe online arcade die de grootste keuze aan blockchain-spel ervaringen in de Web3-arena combineert met ongeëvenaarde play-to-earn (P2E)-mechanismen om een community van gameliefhebbers en crypto fans een one-stop-shop te bieden voor alles wat met crypto gaming te maken heeft. Het platform zal voldoen aan de behoeften van de casual gamer die op zoek is naar een plek om rond te hangen met vrienden en de competitieve online gamer. Er zijn verschillende redenen waarom het hoog op de lijst staat van de beste crypto om in te investeren.

Ten eerste, terwijl de uitstekende P2E-mogelijkheden van het platform de hartslag van de community leveren en spelers belonen tijdens het gamen, zijn er verschillende andere aantrekkelijke mogelijkheden voor gebruikers om inkomsten te verdienen via een van de extra inkomstenstromen van Metacade.

De baanbrekende create-to-earn functie van het platform beloont de community elke keer dat ze sociale content op de hub plaatsen, met beloningen voor elke interactie, van game beoordelingen tot bijdragen aan live chats. Bovendien kunnen Metacade-coinhouders hun bezit staken als onderdeel van het compete-to-earn initiatief in ruil voor deelname aan online toernooien en prijstrekkingen, terwijl het work-to-earn initiatief de meest opwindende Web3-carrièremogelijkheden koppelt aan het meest opwindende nieuwe talent.

In dit schema wordt het innovatieve Metagrants programma opgenomen, dat de ontwikkeling van nieuwe games exclusief voor Metacade aanmoedigt door ontwikkelaars de kans te bieden geld te verdienen om hun inspanningen te ondersteunen. Op ieder nieuw idee wordt gestemd door de MCADE community, waarbij de meest overtuigende ideeën ook daadwerkelijk in productie gaan.

De presale van Metacade’s eigen MCADE-coin is eind 2022 van start gegaan en heeft in de maanden daarna een enorme impuls gekregen, met $9.9m opgehaald in 15 weken. Dit momentum blijft groeien naarmate investeerders massaal naar een van de meest opwindende coins om dit jaar in te investeren trekken.

MCADE-tokens zijn momenteel beschikbaar voor de prijs van $0.017 tijdens fase 6 van de presale en zullen aan het einde van het evenement toenemen tot $0,02. Met een aanzienlijke ingebouwde utility en sterke tokenomics, zou de prijs van de MCADE-coin in waarde kunnen stijgen zodra deze openbaar wordt. dit kan de vroege belegger dit jaar een uitstekend rendement kan opleveren.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale <<<

The Sandbox (SAND) – Virtuele 3D-wereld die steun van beroemdheden krijgt

The Sandbox is een digitale 3D-wereld waar virtuele land percelen worden gekocht, verkocht en verhandeld. Gebruikers gebruiken het native SAND-token om digitale onroerend goed percelen in de metaverse te kopen, waarmee ze op bijna elke manier geld kunnen verdienen. Deze toepassingen variëren van digitale kunstgalerijen tot virtuele themaparken, zoals die gemaakt door muziekgigant Warner Music Group.

De verdienmogelijkheden van het platform worden ontgrendeld via de P2E metaverse-mechanica en online marktplaats, waar gebruikers van alle niveaus hun NFT-creaties kunnen verkopen en verhandelen. Een van de grootste attracties van The Sandbox ligt in de uitstekende plug-and-play creatieve toolkits, die zeer gebruiksvriendelijk zijn en kunnen zelfs worden gebruikt door gebruikers die nog geen ervaring hebben met programmeren.

Het native SAND-token ondersteunt alle activiteiten in de metaverse. Het is vereist voor iedereen die LAND-pakketten wil kopen en als ruilmiddel voor alle in-game activa die beschikbaar zijn op de online marktplaats. Bovendien, omdat The Sandbox een DAO is, opent het bezit van SAND-tokens de governance-kant van het token voor gebruikers, waardoor ze volledige stemrechten krijgen over de toekomstige richting van het platform.

Verschillende andere grote namen, van skateboard legende Tony Hawk tot socialite Paris Hilton, behoren tot de digitale community van The Sandbox. Deze aanzienlijke steun van beroemdheden en de uitstekende utility die in SAND is ingebouwd, plaatsen het bovenaan veel van de lijsten met beste crypto als je wil investeren in 2023.

Axie Infinity (AXS) – Metaverse game coin blijft fans aantrekken

Axie Infinity werd gelanceerd in 2020 en werd al snel het populairste P2E GameFi-platform. Axie Infinity is gebouwd op de Ethereum-blockchain en is een game die is gemaakt in een digitaal universum dat gebruikmaakt van Augmented Reality (AR)-technologie die erg lijkt op de grote hit Pokémon Go van een paar jaar geleden.

Het uitgangspunt van Axie Infinity verschilt inderdaad niet veel van Pokémon Go, in die zin dat gebruikers digitale huisdieren, bekend als Axies, verzamelen, fokken, grootbrengen en uitrusten om speurtochten, jachten en uitdagingen te voltooien of hun huisdieren tegen die van andere spelers te plaatsen, waarbij ze beloningen verdienen. Axies zijn NFT-geminte huisdieren die kunnen worden gekocht, verkocht en verhandeld op de online marktplaats, waarbij de meest voorkomende goedkoop geprijsd zijn en de meest zeldzame tot wel $100.000 waard zijn.

Gebruikers kunnen de metaverse digitale realiteit gebruiken om hun koninkrijken op te bouwen met een deel van de materialen die ze tijdens het spel verdienen en kunnen ook passief inkomen verdienen in de oorspronkelijke AXS-coin. Hoewel dit allemaal bijdraagt aan een meeslepende, verslavende open wereld, is er een limiet aan het bedrag dat een speler dagelijks kan verdienen.

AXS heeft een begrensd totaal tokenaanbod van 270 miljoen, wat betekent dat de waarde waarschijnlijk hoger zal worden naarmate de vraag naar de coin toeneemt, waardoor het een van de beste crypto voorspellingen voor 2023 is. Met de huidige bearmarkt omstandigheden die de prijzen laag blijven houden, zou dit een uitstekende gelegenheid kunnen zijn om een van de beste GameFi-coins die momenteel beschikbaar zijn voor een fantastische prijs, met ruimte voor verbetering in de toekomst te bemachtigen.

Ethereum (ETH) – Blockchain-gigant doet het nog steeds goed in 2023

Ethereum werd gelanceerd in 2011 en vestigde zich met zijn layer-1-netwerk snel als ’s werelds toonaangevende blockchain-provider. Het platform is een favoriet onder ontwikkelaars van allerlei gedecentraliseerde applicaties (DApps), van DeFi-oplossingen tot Game Fi-platforms, gedecentraliseerde uitwisselingen en 3D metaverse werelden.

In september 2022 schakelde Ethereum over van zijn eerdere proof-of-work (PoW) consensusmechanisme voor het afhandelen van smart contracts naar een nieuw proof-of-scope (PoS)-protocol als reactie op vermeende bedreigingen voor zijn dominantie van platforms zoals Cardano, Solana en Polygon. De overgang heeft de marktroute van Ethereum getransformeerd door snellere transacties, lagere kosten en een hogere transactiecapaciteit aan te bieden.

Het resultaat is een steeds groeiend aantal nieuwe projecten die bij Ethereum blijven, in de wetenschap dat de veiligheid en transparantie die door het nieuwe smart contract protocol wordt geboden, tot de beste op de markt behoren.

Het native ETH-token lijkt een sterk 2023 voor de boeg te hebben als nieuwe releases live gaan, die zijn gericht op het verbeteren van de blockchain van Ethereum. Deze nieuwe functies zullen helpen om de dreiging van andere chain aanbieders af te weren en tegelijkertijd een bescheiden groei van de waarde van het token te bevorderen.

Decentraland (MANA) – Open-world digital reality-coin met hoge verwachtingen voor 2023

Decentraland is gelanceerd in 2018 en staat nu als een van de beste metaverse open-wereld digitale vastgoedaanbieders op de markt. Gebouwd op de blockchain van Ethereum, stelt het virtuele universum van Decentraland gebruikers in staat om geld te verdienen met vastgoed percelen zoals The Sandbox. Het is een populaire bestemming voor metaverse game ervaringen.

Het native MANA-token drijft alle activiteiten op het platform aan en is het ruilmiddel voor alle transacties, inclusief die van LAND-tokens. Gebruikers kunnen meerdere digitale vastgoed percelen kopen en deze combineren tot een ESTATE, waardoor hun potentieel om meerdere percelen te gelde te maken en de inkomsten te verhogen, wordt vergroot.

Naast game ervaringen is Decentraland een populaire gastheer voor virtuele tentoonstellingen en interactieve ervaringen zoals concerten en festivals. Hierdoor wordt de gebruikerservaring van het platform naar een ander niveau getild en de positie van Decentraland op de lijst met beste crypto om in te investeren wordt versterkt. Gebruikers kunnen genoeg vinden om te zien, te doen en te beleven in dit open-wereld platform. Degenen die willen experimenteren met alles wat dit krachtige project te bieden heeft, krijgen echter volop kansen, met verschillende onbebouwde percelen om op te bouwen.

Met Decentraland, een van de meest gevestigde metaverse-projecten, heeft het MANA-token de steun van een gerenommeerd en stabiel platform met veel ingebouwde  utility. De regelmatige uitrol van nieuwe functies verbetert de gebruikerservaring in Decentraland en vergroot deze utility.

Naarmate meer ondernemingen het enorme potentieel en de kracht van de metaverse beginnen te erkennen, staat Decentraland op de eerste plaats als een van de beste opties om in te investeren op de markt. Als gevolg hiervan lijkt MANA een van de tokens te zijn die zijn houders dit jaar enkele van de beste rendementen zal opleveren.

Metacade (MCADE): misschien wel het beste crypto token om in te investeren in 2023

Met de bearmarkt van 2022 nog vers in het geheugen van veel investeerders, zijn de presale-prestaties van MCADE ronduit verbazingwekkend. De rijke meerlagige roadmap en potentiële langetermijnvooruitzichten zullen Metacade in de voorhoede plaatsen van de voortdurende GameFi-revolutie.

Iedereen die overweegt te investeren in de presale van MCADE doet er goed aan dit nu te doen om te voorkomen dat hij iets misloopt. De huidige ronde van tokens is geprijsd op $0.017, wat een uitstekend investeringspotentieel vertegenwoordigt voor degenen die vroeg instappen bij een project dat dit jaar de lijsten met beste crypto om in te investeren domineert.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!