Gerenommeerde analist verzamelt deze altcoin

Een bekende handelaar en analist, die eind vorig jaar begon met het verzamelen van Bitcoin (BTC) op het absolute dieptepunt, heeft recentelijk aangegeven dat hij nu een bepaalde altcoin aan het verzamelen is.

Terwijl BTC en de grotere cryptomarkten zich terugtrekken, gaf de pseudonieme analist DonAlt aan dat hij meer XRP aan zijn portfolio aan het toevoegen is.

De analist zei dat hij XRP begon te verzamelen tegen een gemiddelde prijs van ongeveer $0,37 en streeft naar een prijs van $1. De zesde cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie staat nu op $0,39 op het moment van publicatie, een stijging van 5,9% in de afgelopen 24 uur.

De toewijzing van de analist komt terwijl de rechtszaak van de SEC tegen Ripple naar een conclusie lijkt te leiden. Zo zei advocaat John Deaton, die de XRP-gemeenschap vertegenwoordigde als amicus, dat hij gelooft dat de rechter nu waarschijnlijk een kort geding zal uitspreken.

Op dinsdag deed rechter Analisa Torres een uitspraak van 57 pagina’s over de moties van de SEC en Ripple om getuigenissen van deskundigen uit te sluiten van een kort geding.

In het licht van de uitspraak zei de algemene raad van Ripple, Stuart Alderoty, dat hij meer vertrouwen heeft dan ooit in de kracht van hun zaak. Hij gaf het volgend aan:

“De mening van gisteren van de rechtbank over Ripple en de voorgestelde adviezen van de SEC – als je niet alle 57 pagina’s hebt gelezen, hier is de TLDR.

In het bijzonder is niet alleen de SEC-expert op het gebied van “redelijke verwachtingen van een XRP-koper” uit het dossier geschrapt, maar ook hun expert die probeerde te zeggen waardoor de prijs van XRP “veranderde”.

Aan de andere kant – onze experts die uitleggen hoe de contracten van Ripple duidelijk verschillen van die in “Howey”, fiscale behandeling van XRP (geen beveiliging), boekhoudkundige behandeling van XRP (geen effect) en valuta-experts op XRP (geen beveiliging) mogen allemaal binnen blijven.’

Zoals we de hele tijd hebben gezegd, hebben we altijd vertrouwen gehad in onze zaak en bij elke uitspraak, nog meer.”

De uitkomst van de hard bevochten rechtszaak, die de SEC in december 2020 heeft gelanceerd, zal waarschijnlijk grote gevolgen hebben voor de prijs van XRP en voor de toekomst van crypto in het algemeen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!