Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Cardano (ADA) prijsvoorspelling 2023-2025 – Moet je in plaats ervan Metacade (MCADE) kopen?

Cardano (ADA) is misschien wel een van de meest waardevolle projecten binnen de cryptoruimte, maar de trage ontwikkeling en schokkend lage acceptatie kunnen de groei ervan belemmeren. Is Metacade een betere investeringsoptie? Ontdek het in deze Cardano prijsvoorspelling voor 2023-2025 en ontdek waarom Metacade snel aan populariteit wint onder beleggers.

Cardano (ADA) – De toekomst van crypto of immens overgewaardeerd?

Cardano is een leider in layer-1-technologie en momenteel de vijfde meest waardevolle cryptocurrency, met uitzondering van stablecoins. Sommigen hebben Cardano de “toekomst van crypto” genoemd dankzij de rigoureuze academische benadering van ontwikkeling die het netwerk veilig houdt en goed van pas komt bij regelgevers.

Veel tegenstanders wijzen er echter op dat de zorgvuldige aanpak van Cardano als een negatief punt kan worden gezien. Zij benadrukken dat het altijd achter de feiten aan zal lopen. Het netwerk introduceerde bijvoorbeeld pas eind 2021 smart contracts, terwijl Ethereum deze al sinds 2015 gebruikte.

Bovendien is de acceptatie ervan beperkt in de dApp-, DeFi- en NFT-ruimtes in vergelijking met andere vergelijkbare projecten. Volgens DeFiLlama is er iets meer dan $100 miljoen aan totale waarde vergrendeld (TVL) op het Cardano-netwerk, een magere som vergeleken met Ethereum’s $33 miljard of BNB Chain’s $6,3 miljard. Ondertussen somt DappRadar slechts 30 Cardano dApps op, terwijl minder bekende projecten, zoals Fantom en Tezos, er nog tientallen meer bevatten.

Cardano (ADA) prijsvoorspelling

Aangezien Cardano zo’n hoge marktkapitalisatie heeft, beginnen sommige analisten zich af te vragen of ADA overgewaardeerd is en beginnen ze de prijsvoorspellingen voor Cardano te verlagen. Momenteel liggen de gemiddelde Cardano prijsvoorspellingen tegen het einde van 2023 rond de $0,84, iets meer dan het dubbele van de huidige prijs van $0,37.

Voor 2024 liggen veel Cardano prijsvoorspellingen rond de $1,47 tot $1,60 – nog steeds ver onder het hoogste punt ooit van $3,10. Ten slotte kunnen degenen die geloven dat Cardano de “toekomst van crypto” is, in 2025 erg teleurgesteld zijn, aangezien de meeste Cardano prijsvoorspellingen uitkomen op $2,38. Hoewel dit een stijging van 543% ten opzichte van de huidige prijs zou betekenen, geloven velen dat Metacade tegen het einde van dit jaar een rendement zou kunnen opleveren dat ver boven dit cijfer ligt.

Metacade (MCADE) heeft miljoenen in presale aangetrokken

Metacade is een play-to-earn (P2E) communityhub die vooruit stormt in de doorlopende presale. Nu GameFi naar verwachting de gaming sector in 2023 zal domineren en met 10x de snelheid van traditioneel gamen zal groeien, haasten slimme investeerders zich om MCADE-tokens op te halen met een enorme korting. Gezamenlijk heeft Metacade al meer dan $7,3m opgehaald in 13 weken na de presale.

Dus waarom zijn zoveel investeerders geïnteresseerd in de presale van Metacade? Waarschijnlijk omdat ze zich bewust zijn van het belang van community ruimtes voor gamers, en in GameFi zal dat niet anders zijn. Op het platform is er alles wat spelers nodig hebben om aan de slag te gaan met het verkennen van de wereld van P2E, zoals subcommunity’s voor individuele titels, beoordelingen om hen te helpen de games te vinden die het spelen waard zijn, en ruimtes om te leren hoe ze hun P2E-inkomsten kunnen verhogen.

Metacade onderscheidt zich van de massa met verschillende opwindende innovaties. Een daarvan is een beloningssysteem dat spelers betaalt voor hun rol bij de ontwikkeling van het platform. Elke keer dat iemand een review of winnende alfa deelt of op andere manieren met de community communiceert, verdient hij of zij MCADE-tokens. Deze functie heeft het potentieel om enkele van de allerbeste GameFi-kennis aan te trekken en van Metacade de ultieme bron voor P2E-gaming te maken.

Er is ook het Metagrants programma, dat later dit jaar van start gaat. Metagrants zijn beurzen die worden gegeven aan game ontwikkelaars om hun jonge projecten een vliegende start te geven. MCADE-houders stemmen op hun favoriete ideeën uit een pool van concurrerende voorstellen, waarbij de winnaar de steun van de community en financiering uit de Metacade schatkist ontvangt. De uiteindelijke game wordt vervolgens toegevoegd aan de virtuele arcade van Metacade.

Het Metagrants programma zou een van de grootste katalysatoren kunnen zijn voor de groei van Metacade. De functie stelt de community in staat om rechtstreeks invloed uit te oefenen op de ontwikkeling en het succes van de nieuwste P2E-games en zou een aantal van Web3’s toptalenten naar het platform kunnen lokken. Dit niveau van eigendom en betrokkenheid van de community is ongeëvenaard in de GameFi-ruimte en het is een van de redenen waarom MCADE prijsvoorspellingen de laatste tijd zo optimistisch zijn.

Metacade (MCADE) prijsvoorspelling

Tegen het einde van 2023 hebben veel investeerders en marktexperts doelen gesteld voor MCADE om $0,20 te bereiken – 10x meer dan de uiteindelijke presale prijs van $0,02. Als GameFi zoals voorspeld van de grond komt, zou Metacade in 2024 en 2025 een van de grootste winnaars van de sector kunnen zijn.

Sommigen schatten dat MCADE $0,60 zal bereiken in 2024, terwijl een paar tegen het einde van 2024 zelfs $0,80 schatten. Tegen 2025 stellen velen hun Metacade prijsvoorspellingen op minimaal $1, sommigen gaan zelfs tot $1,25. Als dit gebeurt, kunnen vroege investeerders in slechts een paar jaar tijd een levensveranderende stijging van 6.150% zien!

Metacade (MCADE) zou de volgende grote hit van GameFi kunnen zijn

Terwijl sommigen nog steeds geloven dat Cardano de toekomst van crypto zal zijn, zou de trage aanpak ervan kunnen betekenen dat andere projecten zoals Ethereum en BNB Chain het voortouw nemen in de race voor mainstream adoptie. Als Cardano blijft worstelen om zijn ecosysteem te laten groeien, kan ADA mislukken.

Metacade heeft daarentegen weinig concurrentie en het succes in de presale is een bewijs van de waardering van investeerders van het potentieel van het project. Het unieke beloningssysteem en het Metagrants programma van het platform onderscheiden het van andere GameFi-projecten. De op de community gerichte visie sluit aan bij de groeiende trend van decentralisatie in de game-industrie. Nu de tijd dringt om MCADE-tokens voor $0,014 te bemachtigen voordat de prijs verder stijgt, mag je de kans niet missen om vroeg in dit buitengewone project te investeren.

Je kunt Cardano (ADA) hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!