Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Stort EUR en GBP met 0 kosten en ontvang een beloning van $20

Beste Bitgetters,

Om de lancering van SEPA- en FPS-kanalen te vieren, hebben we een speciale promotie voor jou voorbereid om fiat te storten met jouw lokale valuta en een beloning van $20 te verdienen. Met Bitget maak je ook gebruik van de laagste handelskosten in Nederland: 0,1%.

Evenement periode: 10 februari 2023, 10:00 (UTC+1) tot 22 februari 2023, 22.00 (UTC+1)

Alle nieuwe en bestaande gebruikers die alle onderstaande taken voltooien, komen in aanmerking voor het ontvangen van $20 USDT op hun fiat storting

  • Verifieer uw Bitget-account en voltooi KYC voor SEPA & FPS

→ (Hoe KYC te voltooien?

→ (Hoe EUR te sorten?; Hoe GBP te storten?)

Registreer nu!

Tips:

  • Alle gebruikers kunnen nu zonder kosten EUR en GBP op hun Bitget account storten door te klikken op Koop Crypto > Bankstorting > Selecteer EUR (of GBP) > Klik Sepa (of Fast Payment)
  • Alle gebruikers kunnen fiat valuta’s omwisselen voor crypto door te handelen op fiat handelsparen. Beschikbare fiat handelsparen op Bitget zijn USDT/EUR, BTC/EUR, ETH/EUR, USDT/GBP,BTC/GBP, ETH/GBP. (Klik hier voor meer informatie)

Voorwaarden:

  • Deze actie geldt alleen voor gebruikers uit het Verenigd Koninkrijk en alle andere EER-landen.
  • Voor deze promotie wordt in totaal en maximaal $ 20.000 aan USDT beloond. Als de totale uitbetaling voor deelname groter is dan $ 20.000 in USDT, rangschikken we de in aanmerking komende gebruikers tegen de tijd dat hun UID’s zijn ingediend en belonen we ze totdat $ 20.000 volledig is verbruikt.
  • Lokale valuta’s die in aanmerking komen voor deze promotie zijn EUR en GBP.
  • Bitget gebruikt de lokale valuta voor de USDT wisselkoers op Bitget spothandel op 22-02-2023 01:00 (UTC+1) voor de berekening van de storting vereisten van $150.
  • Gebruikers moeten hun Bitget UID’s binnen de promotieperiode indienen en hun storting vóór 22-02-2023 22:00 uur (UTC+1) hebben voltooid om in aanmerking te komen voor de promotie.
  • Alle beloningen worden binnen 7 werkdagen na afloop van het evenement op uw Bitget account gedistribueerd. Zoek uw beloningen door Assets in de rechterbovenhoek te selecteren.
  • In aanmerking komende gebruikers zijn beperkt tot één beloning per Bitget account.
  • Bitget behoudt zich het recht voor om de programmaregels in de toekomst op elk moment aan te passen of te wijzigen vanwege veranderende marktomstandigheden, risico op fraude of andere redenen.
  • Bitget behoudt zich het recht voor om transacties te diskwalificeren die worden beschouwd als wash-trades of illegaal in bulk geregistreerde accounts, zelfhandel of kenmerken van marktmanipulatie vertonen, enz.

Risicowaarschuwing: Het verhandelen van crypto valuta’s brengt aanzienlijke risico’s met zich mee en kan leiden tot het verlies van uw kapitaal. U mag niet meer beleggen dan u zich kunt veroorloven te verliezen en u moet ervoor zorgen dat u de risico’s volledig begrijpt. Houd voordat u gaat handelen rekening met uw ervaringsniveau, inkoopdoelstellingen en win indien nodig onafhankelijk financieel advies in. Het is uw verantwoordelijkheid om na te gaan of u de diensten van Bitget mag gebruiken op basis van de wettelijke vereisten in uw land van verblijf.

Bitget Team

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!