Bitcoin koers doet stevige stap terug, maar waar ligt de bodem?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Na een grote stijging van 57%, is het niet gek dat de Bitcoin koers een stap terug doet. De prijs beweegt immers nooit in één rechte lijn omhoog of omlaag, maar meer in golfbewegingen. Een correctie is daarom niet erg en daarnaast biedt het zelfs kansen. We gaan vandaag weer naar een nieuwe Bitcoin koersupdate kijken! Lees snel verder.

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Daggrafiek

Nu de Bitcoin koers uit de lokale range is gebroken ($22.277 tot $24.280) zien we een tijdelijke flush omlaag. Dit was ook in lijn der verwachting. Belangrijk is nu dat de prijs ergens op de grijze zone ($21.673-$20.385) support weet te vinden. Als dat gebeurt is er voor de bulls weinig aan de hand en kunnen we naar $25.200 en mogelijk hoger gaan kijken. Mochten we onder de $20.385 gaan sluiten op de daggrafiek is dat grote reden tot zorgen, want de kans is dat groot dat we weer terug naar $17.600 en mogelijk nieuwe lows kunnen gaan bewegen. Dat is dus iets wat we absoluut niet willen zien!

Bron: TradingView

4-uur-grafiek

Er zijn 2 mogelijke scenario’s waarbij ik $25.200 verwacht:

  1. We gaan vanaf hier ergens een bodem vinden en maken de reclaim van de range low op $22.277. Dat is je signaal dat de prijs waarschijnlijk veel hoger gaat pushen, richting de $24.280 en mogelijk de $25.200.
  2. We gaan voor de lows op $20.240 en gaan vanaf daar sterkte zien. Daarna kunnen we naar dezelfde targets kijken, namelijk $24.280 en $25.200.
Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ziet er helemaal niet gek uit. Ik heb zelf vanmorgen een stukje spot bijgekocht, want ik heb er vertrouwen in dat we hogere prijzen gaan zien de aankomende tijd.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!