De 6 beste DeFi-projecten om in te investeren volgens Reddit

Er zijn enkele superslimme investeringsgroepen op Reddit en het is altijd fascinerend om te zien welke crypto’s trending zijn op dit platform. De meningen van Reddit gebruikers kunnen bijzonder waardevol zijn, omdat ze meer dan eens duidelijk de mening van slimme investeerders hebben weergegeven. Dit zijn zes van de beste DeFi-projecten waar Reddit gebruikers het momenteel over hebben:

1. Metacade (MCADE): Beste DeFi-project voor GameFi

2. Bancor (BNT): Beste DeFi-project voor geautomatiseerde handel en staking

3. Beefy (BIFI): Beste DeFi-project voor samengestelde rente

4. Origin Protocol (OGN): Beste DeFi-project voor NFT’s

5. Osmosis (OSMO): Beste DeFi-project voor gedecentraliseerde Cosmos Exchange

6. Polygon (MATIC): Beste DeFi-project voor bouwtoepassingen

Metacade: beste DeFi-projecten voor GameFi

Als opkomend GameFi bedrijf is Metacade misschien niet de meest voor de hand liggende keuze om op te nemen in een lijst met de beste DeFi-projecten op Reddit. Maar er is een duidelijk verband tussen DeFi en GameFi, en dat komt in de laatste twee letters van elk woord: Fi voor financiën. Hoewel Metacade op zich geen traditionele DeFi-services aanbiedt, beschikt het wel over een token (MCADE) dat als garantie kan worden aangeboden op DeFi-platforms, en dat ook werkt voor staking, mining en opbrengst optimalisatie.

Metacade spreekt alle soorten blockchain-gamers aan, met zijn play-to-earn-, compete-to-earn-, create-to-earn- en work-to-earn inkomstengenererende functionaliteit. Play-to-earn en gaming worden door velen gezien als the next big thing in de wereld van crypto, dus dat maakt Metacade meteen aantrekkelijk voor investeerders. Maar meer dan dat, het lijkt duidelijk dat de GameFi- en DeFi-werelden steeds meer in elkaar over lopen en elkaar overlappen. Als je bijvoorbeeld land koopt en dat vervolgens verhuurt in een metaverse, vervaagt de grens tussen GameFi en DeFi.

Waarom Reddit gebruikers enthousiast zijn over Metacade

Metacade bevindt zich momenteel in de eerste fase van de presale en biedt investeerders in de Reddit community dus een early mover-voordeel. Naast alle voordelen van de lancering, zijn Reddit gebruikers ook enthousiast over de naderende explosie van de play-to-earn sector in het algemeen, en door het potentieel van Metacade in het bijzonder. Metacade biedt een scala aan mogelijkheden om inkomsten te genereren voor zowel crypto-gamers als ontwikkelaars, door middel van play-to-earn functionaliteit en door te fungeren als een lanceerplatform voor nieuwe releases. Het stimuleert daarnaast actief de ontwikkeling van nieuwe games via het Metagrants financierings initiatief.

Met Metacade kunnen zowel gamers als ontwikkelaars inkomsten genereren uit cryptogaming, en naarmate de Metacade community groeit, is dat goed nieuws voor investeerders en cryptofans. Fans van Metacade op Reddit prijzen ook de plannen voor het ontwikkelen en op de markt brengen van de beste games, de toewijding aan veiligheid en transparantie, de billijke benadering van staking en de routekaart om een DAO te worden.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

Bancor: Beste DeFi-project voor geautomatiseerde handel en staking

Bancor is een Automated Market Maker (AMM). Sterker nog, het was de eerste AMM. Sinds 2017 functioneert het als een gedecentraliseerde exchange waarmee gebruikers verschillende cryptocurrencies kunnen verhandelen. Beleggers kopen in liquiditeitspools die zijn samengesteld uit BNT-tokens en andere cryptocurrencies. Ze kunnen rente op hun investering verdienen en transacties worden effectief uitgevoerd tussen verschillende liquiditeitspools.

Hoewel het als eerste op de markt kwam, is het bedrijfsmodel van Bancor met succes gerepliceerd – en sommigen zouden zeggen verbeterd – door onder meer Uniswap en PancakeSwap.

Waarom Reddit gebruikers enthousiast zijn over Bancor

Het is altijd een goed idee om een diverse mix in je crypto portfolio te hebben, om zowel presteerders op de lange termijn als kansen met een hoog risico en een hoog rendement op te nemen. Reddit gebruikers vinden het goed dat Bancor, wat crypto’s betreft, een van de minder risicovolle opties is. Het bestaat al meer dan vijf jaar en heeft een goede reputatie als het gaat om veiligheid, beveiliging en auditing.

Gebruikers zien ook voordelen in het vermogen van Bancor om met EOS en Ethereum te werken, plus de ondersteuning van meerdere cryptocurrencies. Andere punten in het voordeel van Bancor zijn onder meer eenzijdige staking, gebruiksgemak, vergankelijke verlies bescherming en het feit dat het werkt als een DAO (gedecentraliseerde autonome organisatie).

Beefy: Beste DeFi-project voor samengestelde rente

In sommige opzichten lijkt Beefy op Bancor. Maar waar Bancor liquiditeitspools heeft, beschikt Beefy over kluizen waar je je crypto’s kunt opslaan. En dit is het slimme: Beefy leent of staket die tokens automatisch om de best mogelijke samengestelde rente voor je te genereren. Bovendien zijn de kosten laag, genieten klanten van bestuursrechten en wanneer je BIFI-tokens inzet, profiteer je efficiënt van een inkomstenaandeel van Beefy.

Op 8 oktober 2020 ging Beefy live met zijn eerste set kluizen op de Binance Smart Chain (BSC). Sindsdien is het gelanceerd op een aanzienlijk aantal extra blockchains, waardoor het zichzelf positioneert als de beste multichain optimizer voor opbrengsten. En voor het geval je het je afvraagt: de naam is gebaseerd op het uitgangspunt dat Beefy ervoor zal zorgen dat je voldoende spek op de botten krijgt!

Waarom Reddit gebruikers enthousiast zijn over Beefy

Beefy is erg populair op Reddit en er zijn veel positieve discussies over het bedrijf. Wanneer je alle relevante berichten bekijkt duurt het niet lang voordat je erachter komt wat Reddit gebruikers goed vinden aan Beefy. In een marktsector die niet altijd bekend staat om fair play, scoort Beefy hoog met zijn relatieve veiligheid.

Gebruikers vinden het ook positief dat Beefy zijn onderzoek doet voordat het een nieuw platform vermeldt. Deze aanpak onderstreept het feit dat Beefy veel van het zware werk voor je doet. Vergeet niet dat de waarde van de kluizen zowel omhoog als omlaag kan gaan!

Origin Protocol: beste DeFi-projecten voor NFT’s

Origin Protocol brengt twee van de populairste tickets in crypto samen: NFT’s en DeFi. Origin Story fungeert als een virtuele winkel waar NFT’s op de markt kunnen worden gebracht, verkocht en gedropt. Makers kunnen eenvoudig inkomsten genereren met hun NFT’s, met de gevierde “Charlie bit my finger!” slechts een voorbeeld van velen die hebben geprofiteerd van de slimme aanpak van Origin Protocol.

Naast Origin Story genereert Origin Dollar on-chain opbrengsten die automatisch naar je wallet worden gestuurd. De Origin Dollar stablecoin, OUSD, werkt met verschillende DeFi-protocollen en geeft je de kans om probleemloos een passief inkomen te verdienen. Het hoge beveiligingsniveau heeft er ook toe bijgedragen investeerders aan te trekken voor Origin Protocol.

Waarom Reddit gebruikers enthousiast zijn over het Origin Protocol

Origin Protocol scoort op een aantal punten hoog op Reddit. Ten eerste zijn gebruikers enorm onder de indruk van het ontwikkelingsteam, dat bestaat uit personen die betrokken waren bij de allereerste dagen van PayPal en YouTube. Ze prijzen Origin Protocol ook voor zijn solide bestuursrechten en zijn krachtige staking functionaliteit die het gemakkelijk maakt om middelen te investeren en over te dragen.

Met het oog op de toekomst juichen Reddit gebruikers het bedrijf toe vanwege zijn innovatieve en ambitieuze plannen, waaronder onlangs aangekondigde partnerschappen met Polygon, Paris Hilton en andere even indrukwekkende medewerkers.

Osmosis: Beste DeFi-project voor gedecentraliseerde Cosmos Exchange

Osmosis is een gedecentraliseerde exchange (DEX) voor peer-to-peer handel in crypto’s in het hele Cosmos ecosysteem. Met name de oprichters van Osmosis werkten voor Cosmos voordat ze verder gingen om hun nieuwe bedrijf op te richten. Osmosis functioneert als een automatische marktmaker (AMM) waarmee gebruikers hun eigen liquiditeitspools voor de handel kunnen bouwen en aanpassen.

Osmosis is de grootste interchain DEX en biedt gebruikers een reeks voordelen, waaronder uitgebreide dekking, uitstekende functionaliteit, bestuursrechten en meer. Osmose is een populaire keuze omdat het nooit stilstaat: het ontwikkelt, stimuleert en ondersteunt voortdurend nieuwe toepassingen, platforms en samenwerkingsverbanden.

Waarom Reddit gebruikers enthousiast zijn over Osmosis

Osmosis heeft veel bewonderaars op Reddit en deze uiten hun bewondering op een aantal manieren. Ten eerste zijn fans onder de indruk van de gebruikersinterface. Sommige ontwikkelaars vergeten vaak dat mensen in de echte wereld hun applicaties gebruiken, maar Osmosis levert een interface die snel, gemakkelijk en intuïtief te gebruiken is. Die sterke band met gebruikers strekt zich verder uit, waarbij Osmosis lof wint voor zijn proactieve betrokkenheid bij de Reddit community.

Reddit gebruikers onderschrijven ook de stabiliteit, de real-world utility en het ontwikkelingspotentieel van Osmosis voor de toekomst. Ten slotte, en het eenvoudigste van alles, vinden ze het gewoon fijn dat Osmosis een geweldige gedecentraliseerde exchange is.

Polygon: Beste DeFi-project voor het bouwen van applicaties

Het is leerzaam om te zien welke crypto’s als een baksteen in de nasleep van de FTX-crash zijn gevallen en welke bedrijven stand hebben gehouden. Polygon valt in de laatste categorie, en het spreekt boekdelen dat het bedrijf grotendeels ongedeerd bleef door enige FTX-besmetting. Bovendien is de prijs van Polygon in de laatste zes maanden van 2022 vrijwel verdubbeld in waarde.

Het is niet moeilijk om te zien waarom. Bijna dagelijks worden er nieuwe ontwikkelingen, nieuwe innovaties, nieuwe samenwerkingsverbanden en nieuwe toepassingen aangekondigd. Ontwikkelaars komen massaal naar Polygon omdat het een echt alternatief is voor Ethereum: sneller, schaalbaarder, flexibeler en goedkoper. Maar het zijn niet alleen ontwikkelaars die zich aangetrokken voelen tot Polygon: het bedrijf heeft ook samenwerkingsverbanden met grote namen als Disney, eBay, Nike en Stripe.

Waarom Reddit gebruikers enthousiast zijn over Polygon

Reddit heeft een brede aantrekkingskracht, met veel verschillende soorten gebruikers. In termen van Polygon omvat dat zowel ontwikkelaars als investeerders. Ontwikkelaars prijzen Polygon omdat het het bouwen van krachtige, veilige, op Ethereum gebaseerde dApps vergemakkelijkt. Zoals Polygon zelf zegt, is het “gebouwd door ontwikkelaars, voor ontwikkelaars”. Ondertussen zijn investeerders onder de indruk van de ongeëvenaarde lijst van partnerschappen van Polygon, de lagere tarieven, de toenemende populariteit en de hoge verwerkingsvolumes.

Metacade is het beste Defi-project om in te investeren

In elke lijst moet er een winnaar zijn, dus wie komt er bovenaan in de 6 beste DeFi-projecten om in te investeren volgens Reddit? Wordt het Bancor (BNT), Beefy (BIFI), Metacade (MCADE), Origin Protocol (OGN), Osmosis (OSMO) of Polygon (MATIC)? Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden.

Wanneer GameFi en DeFi samenkomen, zou Metacade wel eens de ster kunnen zijn die het helderst schijnt van allemaal. Als populaire community hub voor Web3-gamers, ontwikkelaars, investeerders en cryptofans past Metcade perfect bij DeFi-projecten, met als bijkomend voordeel dat je nog steeds kunt profiteren van een lage presale prijs als je nu begint met handelen.

Je kunt hier BNT, BIFI, OGN en OSMO bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.