Altcoin Sherpa deelt zijn kijk op vier populaire altcoins

Een crypto-strateeg die op de voet wordt gevolgd heeft vier populaire altcoins geanalyseerd te midden van lage volatiliteit in de markt. De pseudonieme handelaar Altcoin Sherpa vertelde namelijk aan zijn bijna 11.000 abonnees op YouTube dat Dogecoin (DOGE) op basis van marktkapitalisatie momenteel een belangrijk supportlevel heeft.

Het huidige supportlevel van Dogecoin ligt volgens Altcoin Sherpa rond het gebied van $0,09 tot $0,10 wat ook een mogelijk startpunt kan zijn voor een longpositie. Hij zei:

“Dit gebied zou een theoretisch ondersteuningsgebied moeten zijn, gezien dit hoge niveau [iets boven $ 0,10] dat eerder was vastgesteld. Dus je kunt er zo over nadenken, waar het meerdere keren weerstand is en nu is het momenteel steun … dit gebied zou in theorie een gebied kunnen zijn om binnen te komen.”

Op het moment van schrijven wordt DOGE verhandeld voor een prijs van $0,0098 met een stijging van ruim 2% op de dag.

De strateeg merkte verder op dat de native asset van de grootste crypto-exchange te wereld op basis van volume, Binance Coin (BNB),momenteel wordt verhandeld in een bereik tussen $260 en $330. Hij verwacht dat BNB verder zal dalen tot de ondergrens van het bereik. Altcoin Sherpa zie het volgende:

“Schokkerige prijsactie om eerlijk te zijn in kortere tijdsbestekken. Je kunt zien dat dit hoog rond $330 en dit laag rond $260, dit is waarschijnlijk het bereik op dit moment… meerdere keren getikt als ondersteuning in september, oktober en ook meerdere keren als weerstand getikt… Zou niet verbaasd zijn als de dieptepunten misschien weer komen, maar rond de $ 260. “

BNB wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $290 met een stijging van 2% ten opzichte van 24 uur geleden.

Verder werd de layer-2 Ethereum-schaaloplossing Polygon (MATIC) behandeld. Hij gaf aan dat Polygon een opwaarts potentieel heeft dat afhankelijk is van hoe Bitcoin (BTC) handelt.

“Ik denk dat het waarschijnlijk is dat we zoiets als meer opwaartse kanten zien zolang Bitcoin het volhoudt. Het zou me niet verbazen als dit soort omhoog gaat naar het midden van $ 1. Maar nogmaals, het zal echt afhankelijk zijn van Bitcoin.”

Polygon wordt op het moment van schrijven gewaardeerd op $ 0,92 met een stijging van ruim 3,5%.

Om de analyse af te ronden, keek Altcoin Sherpa naar Fantom (FTM). De analist denkt dat de smart contract blockchain een koopmogelijkheid voor investeerders op het supportlevel van $0,22.

“Ik ga nog steeds rond dit 0,5 [Fibonacci] -niveau rond $ 0,22 of zo kijken … dat gebied van $ 0,22 heeft een behoorlijk ondersteunings- en weerstandsniveau … dat is een gebied waarop ik wil bieden.”

Fantom gaat op het moment van schrijven voor $ 0,24 weg.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!