Analist voorspelt behoorlijke stijgingen voor meerdere altcoins

Een populaire crypto-analist die bekend staat om zijn nauwkeurige voorspellingen, voorspelt een bullish periode voor meerdere altcoins.

De pseudonieme handelaar bekend als Kaleo vertelt zijn 538.000 volgers op Twitter dat Cosmos (ATOM), dat een ecosysteem van interoperabele blockchains wil zijn, een van de meer explosieve altcoins op de markt zal zijn als het eenmaal op gang komt.

Kaleo kijkt naar Cosmos’ Bitcoin-paar (ATOM/BTC), dat volgens hem de volgende grote stap voor ATOM zal signaleren. De analist baseert deze voorspelling op het Bitcoin-paar van Cosmos (ATOM/BTC). Volgens hem zal een uitbraak uit de basisrange van het BTC-paar leiden tot een explosieve stijging van Cosmos. Over Cosmos vertelt Kaleo:

“Ik zou ATOM niet onderschatten. Als het eindelijk uit deze drie jaar durende basisrange van het BTC-paar breekt, wordt het explosief.”

Bron: Kaleo/Twitter

Vervolgens geeft Kaleo ook zijn inzichten voor de meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE). Hiervan verwacht hij dat ondanks de recente hype er nog veel meer gas in de tank zit. Hij zet een hoog koersdoel voor DOGE: $0,20. Hij tweette:

“DOGE pad naar $0,20.”

Bron: Kaleo/Twitter

Daarnaast verwacht de handelaar ook enorme kracht voor een concurrent van Ethereum (ETH). Zo voorspelt hij dat de top rivaal Solana (SOL) het aanzienlijk beter dan Bitcoin zal presteren in de komende weken.

Kaleo basseert zijn uitspraken op het Bitcoin-paar van Solana. Hij verwacht dat de verhouding tussen de twee coins ruwweg 78% zal gaan stijgen vanaf de huidige prijs van 0,00168 BTC ($35,56). Over Solana vertelt Kaleo het volgende:

“SOL zit tegen weerstand aan op het randje van een ongelofelijke stijging op deze mooie zaterdagochtend.”

Bron: Kaleo/Twitter

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!