Voormalig Obama-adviseur weet zeker dat de Bitcoin prijs opnieuw $60.000 zal behalen

Jim Messina, die diende als een belangrijke adviseur van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama, heeft tijdens een recent interview met Fox News aangegeven dat hij gelooft dat blockchain-technologie en cryptocurrencies twee van de meest innovatieve ontwikkelingen in de recente geschiedenis zijn. Vandaar dat hij bereid is om zijn Porsche erop te verwedden dat de Bitcoin prijs opnieuw $60.000 zal bereiken.

Messina heeft vertrouwen in BTC

Tijdens het interview verklaarde Messina dat ze voorspellen dat de moderne samenleving gekenmerkt zal worden door twee hoofdzaken: leven in de tijd van COVID-19 en het financiële systeem veranderen met digitale activa zoals blockchain-technologie.

De Amerikaan beschreef zichzelf als “ongelooflijk bullish” op de cryptocurrency-industrie, in het bijzonder BTC. Hij gaf dan ook toe dat hij de aanhoudende bearmarkt ziet als een kans om zijn blootstelling aan de toonaangevende cryptocurrency te vergroten. Als gevolg hiervan zei hij dan ook dat hij bereid is om te wedden dat de Bitcoin prijs opnieuw naar $60.000 zal schieten.

Momenteel actief in de blockchain-industrie

Naast Barack Obama heeft hij gedurende zijn carrière ook tal van andere prominente politici geadviseerd, waaronder de vorige premier van Italië, Matteo Renzi, de ex-Argentijnse president Mauricio Macri, en de voormalige Britse premier Theresa May.

Onlangs verschoof de 52-jarige Messina echter van de politiek naar de cryptowereld door in 2021 bij Blockchain.com aan te sluiten als belangrijke adviseur. Sindsdien heeft de firma enkele belangrijke mijlpalen bereikt die grotendeels te danken zijn aan Messina’s inspanningen, aldus Kasselman.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!