Altcoin Sherpa deelt zijn kijk op BTC, ETH en twee altcoins

Een populaire crypto-handelaar heeft zijn mening gedeeld over de twee grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, een altcoin en een smart contractplatform dat is geprezen als de Solana-killer. Altcoin Sherpa vertelde aan zijn ruim 185.000 volger op Twitter dat hij zich zorgen zou maken over Bitcoin (BTC) zodra het activum onder een bepaald niveau zou dalen. Altcoin Sherpa zei het volgende:

“BTC: zou niet willen dat het gebied van $ 21.000 persoonlijk verloren gaat. Ik weet niet eens zeker of deze Fibonacci-grafiek goed in kaart is gebracht om eerlijk te zijn, misschien gaat het liever van de impuls.”

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld voor een prijs van $20.159 met een daling van ongeveer 2% op de dag. De analist ging verder met het analyseren van de ETH/BTC-grafiek waarbij hij aangaf dat dit een primaire indicator is van de algehele altcoin-markt. Hij is van mening dat het op de lange termijn omhoog zal gaan naar het 0,823-niveau. Altcoin Sherpa zei hierover:

“ETH/BTC is meestal een goede indicator voor de hele altcoin-markt als geheel en het ziet er nog steeds redelijk goed uit. Verwacht wordt dat dit op middellange termijn zal vermalen tot het .0823-gebied.”

Momenteel staat ETH/BTC op 0,775. De analist ging verder met het gedecentraliseerde applicatieplatform en uitdager van Ethereum (ETH), Near Protocol (NEAR). Hij gaf aan dat de grafiek van de altcoin er verschrikkelijk uitziet en het eruit ziet alsof de prijs van Near op de korte termijn kan gaan stuiteren:

“NEAR: Dit ziet eruit als shit, maar als het gaat stuiteren, zou het hier in de buurt moeten zijn. Een soort dubbele bodem zou interessant zijn voor een grotere zet, maar daar twijfel ik nog over.”

Op het moment van schrijven wordt NEAR verhandeld voor een prijs van $2,91 met een daling van bijna 5% ten opzichte van vorige dag. Tot slot ging de analist door met het analyseren van Aptos (APT), een rivaal van het smart contractplatform Solana (SOL), en gaf aan dat de altcoin verder gaat mits BTC er sterk uit blijft zien. Hij zei:

“APT: Nog steeds in deze positie van de $ 7, ik blijf het voorlopig vasthouden. Zolang $ BTC er gezond uitziet (ik denk persoonlijk van wel), denk ik dat dit nog een voorsprong heeft.”

APT wordt momenteel verhandeld voor een prijs van $8,10 met een sterke daling van ruim 12% ten opzichte van vorige dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!