Van de Poppe volgt deze drie Ethereum-rivalen

Michaël van de Poppe, de populaire crypto-strateeg, heeft onlangs aangegeven dat hij van plan is om een aantal altcoins te verzamelen, waaronder drie Ethereum (ETH)-concurrenten. Van de Poppe vertelde zijn ruim 636.000 volgers op Twitter dat hij zijn zinnen heeft gezet op Chainlink (LINK), het gedecentraliseerde orakelnetwerk. Ook is het native token van de non-fungible token (NFT)-marktplaats, XCAD Network (XCAD), een token die Van de Poppe in de gaten houdt. Skale (SKL), een blockchain-netwerk ontworpen om ontwikkelaars in staat te stellen gedecentraliseerde ketens te creëren en te bieden die volledig compatibel zijn met Ethereum, staat eveneens op de radar van de crypto-strateeg.

Ook zei Van de Poppe dat hij zich richt op de ethereum-rivalen Near Protocol (NEAR), Elrond (EGLD) en Concordium (CCD). Over Concordium benadrukt de crypto-strateeg dat de enterprise-grade blockchain verder gaat dan zijn doelmarkt, die volgens hem voldoende groeimogelijkheden zou kunnen bieden. Hij zei:

“Terwijl Concordium zich eerst richtte op ondernemingen, lijkt het momenteel veel projecten en gebruikers aan te trekken in verschillende sectoren, waaronder DeFi (gedecentraliseerde financiën), gaming en metaverse.”

De interoperabele blockchain-technologie Quant (QNT) wordt ook gevolgd door Michaël van de Poppe. Hij is van mening dat QNT zich momenteel bevindt in een corrigerende periode, wat kan worden omgekeerd als de altcoin de weerstand rond $178 omzet in een supportlevel. Van de Poppe gaf het volgende hierover aan:

“We zitten in een neerwaartse trend in dit specifieke tijdsbestek. Het is belangrijk om deze neerwaartse trend te doorbreken en dit zou kunnen gebeuren door het weerstandsgebied te winnen op $ 176-178. Als we dit gebied voor ondersteuning kunnen omdraaien, krijgen we waarschijnlijk nog een nieuwe test van het niveau van $ 191.6. Als we het tijdelijke neerwaartse momentum vasthouden, is het mogelijk dat we het niveau van $ 158,8 gaan testen.”

Op het moment van schrijven wordt QNT verhandeld voor een prijs van $174,44 met een plus van bijna 2% ten opzichte van 24 uur geleden. In termen van marktkapitalisatie staat QNT op de 30e plek met ruim $2,1 miljard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!