Deze nieuwe crypto presale is volgens experts de volgende 30x trending crypto

Experts zijn het erover eens; er is een nieuwe crypto presale op de markt die de volgende 30x trending crypto gaat worden. In dit artikel lees je alles over de presale waar deze experts op wijzen en ook waarom dit de presale is die je niet moet missen. 

Het gaat hier om de nieuwe cryptomunt D2T. Deze token hoort bij het platform Dash 2 Trade, dat dan weer opgericht is vanuit het platform Learn 2 Trade, dat met 70.000 gebruikers en 40.000 actieve traders al een grote rol in de crypto wereld speelt. 

>>> Nu meedoen met de Dash 2 Trade Presale <<< 

Het dashboard voor de actieve crypto trader

Het Dash 2 Trade platform wordt een dashboard dat iedere crypto trader kan gaan gebruiken om zo meer informatie tot zich te nemen betere keuzes te maken in wanneer je in welke munt investeert of juist de investering verkoopt. 

Je kunt het dashboard goed vergelijken met softwarepakketten die al voor de aandelenmarkt ontwikkeld zijn. Daarin vind je bijvoorbeeld alle technische indicatoren die je mogelijk kunnen helpen met het voorspellen van de toekomstige koers. 

Dash 2 Trade biedt je naast deze technische mogelijkheden om een koers te analyseren nog veel meer. Vooral het gedeelte waarin ze de nieuwste presales en ICO’s bekijken en analyseren is uniek in haar vorm. 

Deze presales en ICO’s worden namelijk onderworpen aan het scoringsysteem van het dashboard zodat je direct overzicht krijgt welke projecten goed beoordeeld worden, maar ook nog dieper de projecten in kan duiken om zelf goed onderzoek te doen. 

Verder zal er in het dashboard een applicatie verwerkt zijn waar je kan oefenen met handelen om zo een strategie vast te stellen. Deze strategie kun je daar constant aan blijven passen om zo tot de best mogelijke optie te komen. 

Hoe eerder je bent, hoe meer je profiteert

De crypto presale van Dash 2 Trade is opgebouwd uit maar liefst negen verschillende fases. Bij elke fase is een bepaald aantal tokens dat beschikbaar komt en verschilt ook de prijs, hoe eerder je investeert, hoe lager het bedrag dat je per token betaald. 

Dit houdt natuurlijk direct in dat je als eerste investeerder meer winst op de munt kan gaan maken dan investeerders die later instappen. Meteen een voorbeeld waarom een platform als Dash 2 Trade met hun scoring systeem voor presales je geld op kan leveren. 

In totaal komen er 700 miljoen tokens beschikbaar tijdens deze crypto presale. In de eerste fase zijn dit slechts 35 miljoen tokens, daarna volgen twee fases met 70 miljoen tokens per keer en in de laatste zes fases komen er telkens 87,5 miljoen tokens beschikbaar. 

Aan de verschillende fases zitten deadlines en zo hoeven dus niet alle tokens uitverkocht te worden om de presale te beëindigen. Na de presale kun je de tokens claimen en zal D2T beschikbaar komen bij een crypto exchange

Experts zijn het erover eens; er is een nieuwe crypto presale op de markt die de volgende 30x treding crypto gaat worden. In dit artikel lees je alles over de presale waar deze experts op wijzen en ook waarom dit de presale is die je niet moet missen. 

Het gaat hier om de nieuwe cryptomunt D2T. Deze token hoort bij het platform Dash 2 Trade, dat dan weer opgericht is vanuit het platform Learn 2 Trade, dat met 70.000 gebruikers en 40.000 actieve traders al een grote rol in de crypto wereld speelt. 

>>> Nu meedoen met de Dash 2 Trade Presale <<< 

Waar heb je de D2T token voor nodig? 

In eerste instantie wordt de D2T token gebruikt om toegang te krijgen tot het Dash 2 Trade dashboard. Zonder zelf voldoende D2T tokens in bezit te hebben, kun je namelijk niet zomaar gebruik maken van alle functies van het dashboard. 

Daarnaast kun je kiezen uit drie abonnementen op het platform; gratis, starter en premium. Voor de starter en premium pakketten betaal je een vast bedrag aan D2T tokens per maand.

>>> Nu meedoen met de Dash 2 Trade Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!