Dit is dé strategie om de bearmarkt te overleven, aldus Kevin O’Leary

De bekende Shark Tank-investeerder Kevin O’Leary heeft in een nieuw interview met Daniela Cambone van Stansberry Research aangegeven dat hij een nieuwe investeringsstrategie implementeert voor zijn crypto-holdings, aangezien de bearmarkt aan blijft houden.

In het interview schetst O’Leary de stappen voor crypto-investeringen die hij tegen het einde van het jaar neemt. Zo zei hij dat hij van plan is crypto-investeringen te verkopen die momenteel onder water staan ​​en de meeste, zo niet alle, fondsen in Bitcoin (BTC) te investeren. Hij zei het onderstaande:

“Nou, ik doe wat veel andere handelaren doen. Ik ga de tijdsperiode van november in met meer dan 34 verschillende posities, waarvan vele onder water. Dus natuurlijk, wat ik ga doen, nu de IRS en andere regelgevers over de hele wereld nu naar crypto kijken in termen van belastingcompensatie, net als een effect, zal ik moeten handelen.

Dus ik ga handelen, enkele van de projecten die zijn gedecimeerd met 40%, 50%, 60%, 70%, 80%, 90%, verkopen en in feite kopen wat ik beschouw als de grootvaderindex van alle crypto, Bitcoin.”

O’Leary zei vervolgens dat hij misschien ook wat meer Ethereum (ETH) aan zijn crypto-investeringsportefeuille kan toevoegen, en gaf aan dat in de bearmarkt de cryptoprojecten met de grootste marktkapitalisaties de veiligste gok zijn. Hij voorspelde tevens een prijscorrelatie tussen ETH-schaaloplossing Polygon (MATIC) en ETH-layer-1-rivaal Solana (SOL). Hij gaf het volgende aan:

“Dus ik kan het belastingseizoen doormaken met meer Bitcoin. Misschien met een beetje meer Ethereum. Maar eigenlijk zijn het de namen met een grote marktkapitalisatie die ertoe doen. Dus als je een mand met namen gaat maken om het einde van het jaar vast te houden, zou ik zeggen dat het Bitcoin, Ethereum, Polygon en Solana wordt.

Je weet dat dit enorme marktkapitalisatienamen zijn en ik denk dat ze samen gaan indexeren. Ik denk niet dat een van die uit het peloton breekt. Ze handelen allemaal in tandem. Dus als je er maar één gaat bezitten, zal het waarschijnlijk Bitcoin zijn. Maar de rest handelt sowieso samen met Bitcoin.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!