CryptoCoinTalk: De Bitcoin koers in de problemen! Dit bearish signaal moet je NIET negeren!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Bitcoin koers ligt al maanden lang relatief vlak, maar lijkt een ontknoping te naderen. We zien momenteel een bearish signaal die we niet moeten negeren. In de analyse van vandaag vertel ik je er meer over!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Maandgrafiek

Op de maandgrafiek zien we hoe de Bitcoin koers meerdere candles de key support op $19.800 heeft gerespecteerd als support. De vorige maand candle sloot echter onder het level en nu lijkt de prijs met de huidige maand candle het level terug te testen als resistance. En dat is reden tot zorgen! Wat willen we nu zien? Lees snel verder hieronder.

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek is ook goed te zien dat de Bitcoin koers momenteel veel moeite heeft om boven het level van $19.800 te sluiten. Dat is de laatste 6 week candles niet meer gelukt. Als we willen voorkomen dat de prijs naar $17.600 en mogelijk veel lager gaat bewegen dient de prijs dus terug boven het key level te komen.

Daggrafiek

Op de daggrafiek is goed te zien hoe de prijs redelijk in niemandsland beweegt, midden in de range. De bulls hebben maar één taak en dat is een dagelijkse candle close krijgen boven de $20.546. Als dat gebeurt kunnen we naar $22.800 kijken en mogelijk zelfs veel hoger. Als de prijs nu de $18.126 verliest gaat de prijs doorzakken richting de $17.600 en mogelijk zelfs lager. Belangrijk moment voor Bitcoin dus en tot het moment dat we kant kiezen blijft de prijs hier vlak liggen en hoeven we er niet al teveel van verwachten.

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers moet zo langzamerhand echt sterkte gaan tonen en boven de $19.800 en het liefst zelfs boven de $20.546 gaan sluiten. Als dat niet gebeurt is de kans zeer groot dat we lagere prijzen gaan zien voor het einde van het jaar.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!