Bitcoin koers zal in 2023 met 400% stijgen, aldus analist

De ervaren cryptohandelaar en analist Tone Vays heeft in een nieuw interview voorspeld dat de Bitcoin koers in 2023 een prijs van zes cijfers zal bereiken. Vays vervolgde zijn betoog door te stellen dat de volgende halveringscyclus van Bitcoin volgend jaar een bull run zal veroorzaken en zei dat hij “verrast” zal zijn als de koningsmunt de komende maanden geen zescijferige prijzen bereikt. Hij gaf het volgende aan:

“Ik verwacht wel dat we volgend jaar een mooie bullmarkt zullen hebben vanwege de halving die eraan komt…

De halvering zal waarschijnlijk iets eerder zijn, mensen onderschatten het altijd. Waarschijnlijk dichter bij maart of april 2024. Maar de hype dat de halvering eraan komt, zal veel eerder komen.

Dus ik verwacht dat we de volledige bull run zullen hebben, die misschien zelfs voltooid is voor de halvering, omdat deze zichzelf zou kunnen uitputten.

Dus het zou me verbazen als we volgend jaar niet in de buurt komen van die $100.000.”

Volgens Vays is er waarschijnlijk een ommekeer in de neerwaartse trend van de cryptomarkt, aangezien het sentiment momenteel scheef is. Hij zei het onderstaande hierover:

“Zoveel mensen verwachten meer van een crypto-winter. En als er te veel mensen aan de ene kant van de markt staan, keert het om. En op dit moment zie ik heel pessimistisch sentiment…”

Op het macrofront zei de ervaren cryptohandelaar en analist dat digitale activa de begunstigden kunnen zijn van speculatief geld dat erin stroomt, te midden van de mogelijkheid dat traditionele activa zoals obligaties en onroerend goed instorten. Hij besloot met:

“Ik denk dat er een grote ineenstorting van de obligatiemarkt zal plaatsvinden. Er kan zelfs sprake zijn van een ineenstorting van de vastgoedmarkt. Maar ik denk wel dat er veel speculatief geld naar de aandelenmarkt en naar de cryptomarkten zal stromen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!