Meerdere analisten bullish op SOL voor de lang termijn

Afgelopen zaterdag sprak de populaire crypto-analist, Altcoin Sherpa, over zijn prijsvoorspelling van Solana (SOL). Hij vertelde zijn 184.000 volgers op Twitter dat kooptransacties onder de $20 zullen resulteren in een prijsstijging van meer dan 10x binnen twee jaar. Altcoin Sherpa zei het onderstaande:

“$SOL: Ik denk dat er dieptepunten in het bereik komen. Alles onder de $ 20 lijkt een koopje / koop het en gooi het in een cold wallet voor 2 jaar en kom terug om het 10x + te zien.”

Altcoin Sherpa is niet de enige die bullish is op de lange termijn over het native token van de Solana-blockchain. James Mullarney, de host van het crypto-YouTube-kanaal, InvestAnswers, sprak vorige maand over zijn prijsdoel voor SOL. Hij is van mening dat het token een prijs een prijs van bereiken van $370. Hij zei destijds het volgende in zijn video:

“Wat ik deed, was dat ik de Bitcoin-prijs vergeleek met de dominantie van Ethereum in de toekomst, die naar mijn mening ten minste 25% zal zijn, en dat zal ons hypothetisch naar een Ethereum-prijs brengen van $15.450 als Bitcoin naar $158.000 gaat. Als Bitcoin niet naar $158.000 gaat, verdwijnt dat prijsdoel van $15.000 voor Ethereum. En dat is een functie van de schaarste, het deflatoire karakter van ETH als bewijs van inzet, enz., enz…”

“Nu zijn er twee variaties voor de Solana-prijs: de ene is 10% van de ETH-dominantie en de tweede is 20% van de ETH-dominantie.”

Volgens Mullarney zal de prijs van SOL dus de $370 bereiken gerekend vanuit het scenario dat Solana 10% van de ETH-dominantie kan behalen.

In diezelfde maand legde de oud-topman van Goldman Sachs, Raoul Pal, uit waarom hij eveneens bullish is over SOL. Pal had het volgende te zeggen over Solana:

“Terwijl adoptie blijft groeien, komt er ook veel adoptie buiten ETH terecht in de Solana, Avalanche en een heleboel andere protocollen. Dus ik denk dat we ETH de leiding zullen zien nemen, en dan zullen we deze staart van dingen zien beginnen te komen als we een nieuwe bull-markt beginnen en over het algemeen werken de dingen op die manier …

“Ik denk dat veel van deze lagen deze keer net als ETH in de laatste cyclus zullen zijn. Ze zullen uiteindelijk zeer grote dominante ketens worden. Welke? Ik weet het niet echt. Mijn weddenschap is echt op Solana, maar het kan een van deze zijn… Solana, daar heb ik meer voor toegewezen dan sommige van de anderen, maar ik bekijk ze en wacht om te zien.’

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!