Pal gelooft dat Solana een crypto-gigant gaat worden in de volgende bull-run

Raoul Pal, Macro-expert en voormalig Goldman Sachs-directeur, heeft gezegd dat een van de concurrenten van Ethereum (ETH) de rest zou kunnen overtreffen in de volgende crypto-bull-run. Pal gaf in een recente ask-me-anything-sessie aan dat een aantal van de grootste rivalen van Ethereum zouden kunnen profiteren van de toenemende crypto-adoptie wanneer de markten weer aantrekken. Pal zei:

“Terwijl adoptie blijft groeien, komt er ook veel adoptie buiten ETH terecht in Solana, Avalanche en een heleboel andere protocollen. Dus ik denk dat we ETH de leiding zullen zien nemen, en dan zullen we zien dat deze staart van dingen begint te komen als we een nieuwe bull-markt beginnen en over het algemeen werken de dingen op die manier.”

Pal voorspelt dat concurrerende layer-1’s zullen presteren zoals Ethereum deed tussen 2020 en eind 2021 en hij gokt op Solana (SOL) als degene die het dichtst in de gaten moet worden gehouden. Hij gaf verder aan:

“Ik denk dat veel van deze lagen deze keer net als ETH in de laatste cyclus zullen zijn. Ze zullen uiteindelijk zeer grote dominante ketens worden. Welke? Ik weet het niet echt. Mijn weddenschap is echt op Solana, maar het kan een van deze zijn… Solana, daar heb ik meer voor toegewezen dan sommige van de anderen, maar ik kijk naar ze en wacht om te zien.”

Hij heeft ook Solana in de gaten gehouden in zijn pairing met Ethereum (SOL/ETH). Volgens hem heeft deze pairing veel potentie voor een bullish opstelling. Hij zei daarnaast dat de DeMark-indicator, die tot doel heeft de directionele trend van een actief te detecteren door de meest recente maximum- en minimumprijzen te vergelijken met de prijs van de vorige periode, bullish flitst op meerdere tijdframes voor SOL/ETH.

“Ik heb ook technisch gezien een perfecte maandelijkse, dagelijkse, wekelijkse DeMark-opstelling gehad in de Solana/ETH-cross. Nu ben ik nog niet klaar om te wedden dat ik mijn ETH in Solana zou veranderen, maar ik heb er een paar, maar ik observeer dat om te zeggen: ‘Laten we eens kijken of dat uitkomt’, want dat zou een verhaal zijn dat mensen verwachten niet echt. Ik zeg niet dat Solana groter zal worden dan ETH, ik zeg alleen: ‘Kan het beter presteren in deze cyclus?”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!