Gerenommeerde analist verwacht stijgingen voor BTC, XLM en LTC

De gerenommeerde cryptohandelaar Capo, die de ineenstorting van Bitcoin dit jaar heeft voorspeld, heeft onlangs een nieuwe update geplaatst op Twitter, waarin hij rally’s voor Bitcoin (BTC), Stellar (XLM) en Litecoin (LTC) voorspeld, voorafgaand aan de hervatting van hun neerwaartse trend.

De analist vertelde zijn 550.000 volgers op Twitter dat hij een rally verwacht voor de eerder benoemde cryptocurrencies in de aanloop naar de geplande release van het Consumer Price Index (CPI)-rapport donderdag. Hij gaf aan dat de Bitcoin koers hierdoor kan stijgen tot $21.000, maar verwacht een ineenstorting na de publicatie van het rapport. Hij zei het volgende:

“Geen updates = geen veranderingen… Ik zal later opnieuw evalueren, maar verwacht nog steeds een pump op de markt voor de volgende CPI-gegevens. $21.000 is waarschijnlijk voor BTC vóór nieuwe dieptepunten.”

Capo heeft ook XLM op zijn radar, de cryptocurrency die is ontworpen om te fungeren als een brug tussen twee fiat-valuta’s bij het verzenden van geld naar het buitenland. Volgens de analist zal XLM stijgen tot $0,167, voordat het ongeveer 50% van zijn waarde verliest. Hij tweette de volgende grafiek:

“XLM long update.

Prijs begint te bewegen.”

De volgende munt waar de analist korte termijn potentieel in ziet, is het peer-to-peer betalingsnetwerk Litecoin, waarvan Capo denkt dat het meer dan 12% zal stijgen in de richting van zijn doel van $58. Hij tweette de onderstaande chart:

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!