Van de Poppe voorspelt goede september voor een aantal altcoins

De populaire crypto-analist, Michaël van de Poppe, heeft zijn 624.000 volgers op Twitter verteld dat september een goede maand zal zijn voor een aantal altcoins. De langverwachte update voor Cardano zou de katalysator kunnen zijn die ADA naar een hoger niveau kan brengen. Van de Poppe zei het volgende over Cardano:

“Cardano heeft de hard fork op komst en heeft een mooie hertest van ondersteuning, wat een dubbele bodem bevestigt. Doelen: $ 0,55 en $ 0,75.”

Op het moment van schrijven wordt ADA verhandeld voor een prijs van $0,48 met een daling van anderhalf procent ten opzichte van 24 uur geleden.

Ripple is een andere altcoin waar Van de Poppe naar kijkt. Volgens hem lijkt XRP rijp voor een uitbraak op de Bitcoin pairing:

“Squeeze tussen het voortschrijdend gemiddelde van 50 dagen en het voortschrijdend gemiddelde van 200 dagen. Breek boven de 0,000017 BTC ($ 0,34) en streven naar 0,000022 BTC ($ 0,44) lijkt waarschijnlijk.”

Op het moment van schrijven wordt XRP verhandeld voor $0,32 met een daling van 1,27% ten opzichte van 24 uur geleden.

Het smart contractprotocol EOS staat ook op de lijst van Van de Poppe. Volgens hem zal EOS waarschijnlijk nieuwe ondersteuning krijgen bij $1,35 voordat het naar het niveau van $2 kan gaan. Van de Poppe zei:

“Vermijd het achtervolgen van pumps, zeker in deze marktomstandigheden. Hertesten gebeuren altijd. Er vond een mooie hertest plaats en nu wat meer consolidatie voordat er waarschijnlijk een nieuwe test voor $ 2 gaat plaatsvinden. ”

EOS wordt verhandeld voor $1,45 met een daling van 2,5% ten opzichte van vorige dag.

Het peer-to-peer betalingsnetwerk, Litecoin (LTC), werd ook besproken door de crypto-analist. Hij voorspelt dat er een lichte daling zal plaatsvinden waarna de altcoin met 35% gaat stijgen. Van de Poppe gaf het volgende aan:

“Boven het 50-daags voortschrijdend gemiddelde. Op zoek naar kracht en voortzetting hier door boven $ 59 te houden. Als dat zo is, dan is $ 80 de volgende. Oude munten zien er goed uit.”

LTC wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $60 met een daling van een half procent ten opzichte van 24 uur geleden.

Tot slot werd Cosmos (ATOM) behandeld door Van de Poppe. Volgens Van de Poppe is hij optimistisch over ATOM zolang het boven het belangrijkste ondersteuningsgebied van $11 handelt. Hij zei:

“Zeer sterk op de prijsactie. Ook op zoek naar voortzetting hier, en boven $ 13, lijkt uitbreiding en versnelling waarschijnlijk. Een cruciaal gebied om vast te houden is ongeveer $ 11. Als dat zo blijft, is $ 17- $ 18 de volgende.”

Op het moment van schrijven wordt Cosmos verhandeld voor $12,66 met een daling van een half procent ten opzichte van 24 uur geleden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!