OpenSea neppe NFT's

OpenSea zal enkel PoW-NFT’s ondersteunen op het netwerk

Het NFT-platform, OpenSea, heeft gisteren op Twitter een uitgebreide thread gedeeld over hoe het zich voorbereidt op de aanstaande Merge van Ethereum (ETH). Verder meldde OpenSea dat het platform zich uitsluitend zal inzetten voor het ondersteunen van NFT’s op de geüpgradede Ethereum-sidechain zodra Ethereum migreert naar het Proof-of-Stake (PoS)– consensusmechanisme. OpenSea meldde het volgende:

“2/ Ten eerste, en vooral, we zijn toegewijd aan het uitsluitend ondersteunen van NFT’s op de geüpgradede Ethereum PoS-chain.”

Het NFT-platform kondigde daarnaast aan dat het geen potentiële forked NFT’s zal ondersteunen of weerspiegelen die uit de genoemde overgang voortgekomen zijn. OpenSea zei:


“3/ Hoewel we niet speculeren over mogelijke forks – voor zover gevorkte NFT’s op ETHPoW bestaan ​​- zullen ze niet worden ondersteund of weergegeven op OpenSea.”

Verder tweette OpenSea dat het platform zich inzet voor het ondersteunen van de overgang van Ethereum naar het PoS-netwerk. Ook bereid het zich voor om ervoor te zorgen dat de aanstaande fusie doorgaat zonder dat er problemen ontstaan.

Het team van OpenSea zei verder dat de markt geen problemen verwacht, maar het nog steeds zal blijven monitoren, beheren en communiceren om ervoor te zorgen dat het deel uitmaakt van de aanstaande Ethereum-fusie. Opensea gaf het volgende aan:

“Hoewel we geen grote problemen voorzien, erkennen we ook dat dit een primeur is! Daarom zetten we ons in voor monitoring, beheer en communicatie. Als je een ontwikkelaar bent en vragen hebt over de gevolgen hiervan voor jou, raden we je aan https://t.co/8CPgO2O6uo te bezoeken.”

Het ChainLink-protocol heeft naast OpenSea ook trouw gezworen aan The Merge. Chainlink verklaarde dat het na de fusie operaties van Ethereum zal blijven ondersteunen. Daarnaast verklaarde het dat het geen steun zal verlenen aan de Ethereum PoW-forks.

De overgang van Ethereum naar het proof-of-stake-netwerk is een van de langverwachte gebeurtenissen van het jaar die de verschuiving van de blockchain markeert van zijn eerdere PoW-consensus naar PoS. De overgang zal Ethereum aanzienlijk helpen het energieverbruik met de helft te halveren, waardoor het netwerk duurzamer wordt voor de gebruikers om NFT’s te minten en te verhandelen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN