bearmarkt

Dit is nog maar het begin van de bearmarkt, aldus analist

De populaire cryptohandelaar Nicholas Merten heeft in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal, bekend als DataDash, aangegeven dat Bitcoin (BTC) en cryptomarkten nog maar aan het begin staan ​​van een bearmarkt.

In een nieuwe strategiesessie vertelde Merten zijn 515.000 YouTube-abonnees dat andere markten al beginnen te signaleren dat zich een ongunstige macro-omgeving aan het ontvouwen is, die inherent zal wegen op digitale activa. Hij gaf het volgende aan:

“De grondstoffen beginnen hoger te tikken, de dollarindex begint hoger te worden, en bovendien begint de obligatiemarkt de aanhoudende stijgingen van de Federal Funds-rente in te prijzen. Aandelen leefden in een sprookje en in werkelijkheid zijn de markten niet klaar om een ​​bullmarkt in stand te houden vanwege de inflatie.”

Hoewel er op korte termijn een bounce kan verschijnen voor Bitcoin en misschien Ethereum, zei de analist dat de hogere prijzen die we eerder deze maand zagen, zullen veranderen in weerstand die BTC en ETH terug naar lagere niveaus en naar een langere bearmarkt duwen. Hij zei het onderstaande:

“Het zou me niet verbazen als we op korte termijn hier misschien een opleving krijgen in de tijdsbestekken van 4 uur voor Bitcoin en Ethereum om mogelijk te zien of we weer boven [$24.000] kunnen komen en in plaats daarvan die reeksen als weerstand gaan gebruiken.

Dat is iets om in gedachten te houden dat we hier op korte termijn een rebound kunnen krijgen van dit bereik, maar ik denk niet dat je terugkomt in dit bereik jongens. Ik denk niet dat het beter zal worden dan het de afgelopen weken was tot een veel langere periode, en veel meer correcties aan de onderkant.”

In een recente video de analist ook aangegeven dat macro-omstandigheden problemen kunnen opleveren voor het toonaangevende smart contractplatform Ethereum. Merten zei dat macro-factoren de hype rond de aanstaande fusie van Ethereum tot een proof-of-stake consensusmechanisme zouden kunnen overschaduwen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN