Michaël van de Poppe werpt zijn blik op vier populaire altcoins

De populaire Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft recentelijk aan zijn ruim 620.000 volgers op Twitter analyses geplaatst voor vier populaire altcoins die aangevraagd zijn door zijn community, waaronder twee Ethereum-concurrenten.

De analist vertelde zijn volgers eerst dat hij de ondersteuningsniveaus voor het schaalbaarheids- en interoperabiliteitsecosysteem Cosmos (ATOM) nauwlettend in de gaten houdt, dat onlangs de winst opgaf van de laatste etappe van een uitgebreide rally die teruggaat tot half juni. Hij tweette het volgende:

“Op enorme steunniveaus hier, wat redelijk is voor lange entries. Als deze verloren gaat, kijk ik naar $8 als volgende stop. Hier vasthouden = potentiële trigger richting $18-20 in de komende maand.”

De volgende op de lijst van Michaël staat het enterprise-grade blockchain-platform Elrond (EGLD), dat sinds 10 augustus gestaag daalt. De analist stelt twee niveaus van ondersteuning vast: één op $50 en vervolgens $44 als de eerste capituleert. Hij zei het onderstaande:

“Een belangrijk niveau van ondersteuning en samenvloeiing op meerdere tijdframes. De gap is opgevuld, wat praktisch de laatste was. Argumenten voor een bodem rond de markten zouden er kunnen zijn. Weerstand op $57. Een verbreking hiervan = nieuwe hoogtepunten. Ondersteuning op: $50 en $44.”

Wat betreft cross-chain interoperabiliteitsprotocol Polkadot (DOT), denkt de cryptocurrency-analist dat een rally naar $8,40 mogelijk is als $7,70 wordt heroverd. Van de Poppe waarschuwde echter voor het potentieel voor DOT om steun te verliezen bij $7. Hij tweette:

“Op zoek naar een trigger voor deze als we $7,70 terugvorderen, want dan is een hertest op $8,40 waarschijnlijk. Anders zie je het geduldspel gebeuren, en je zult moeten weten of sub-$7 een trigger is voor lange tijd.”

De laatste op de radar van Van de Poppe is EOS (EOS), een open-source en gedecentraliseerd platform met smart contract-mogelijkheden. Als reactie op de doordeweekse rally van de altcoin, adviseert de handelaar zijn volgers om niet achter munten aan te rennen die al aan het stijgen zijn. Hij gaf het volgende aan:

“Als je naar de structuur kijkt, zou je een les moeten leren van deze recente stap van EOS. Vermijd het achtervolgen van pumps! In dit geval zou ik naar bevestiging kijken als we naar $1,18 dalen en daarna $1,30 voor lange tijd terugvorderen. Hetzelfde geldt voor het terugwinnen van het gebied van $1,40.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!