Altcoin analyse

De huidige crypto crash is goed nieuws voor de industrie, aldus Kevin O’Leary

In een interview verklaarde de bekende Shark Tank-investeerder Kevin O’Leary dat de huidige crash van de cryptocurrency-industrie goed nieuws is, aangezien het ervoor zorgt dat slechte crypto-bedrijven gedwongen worden de strijd te staken. Hij zei ook dat zodra de regelgeving van kracht is, de prijs van Bitcoin (BTC) met 400% zal stijgen. Hij gaf het volgende aan:

“Een bodem wordt meestal gecreëerd wanneer er een catastrofale gebeurtenis plaatsvindt, zoals een grote speler die failliet gaat of iemand diep in de problemen zit om crypto te kopen met een te grote hefboomwerking. Wanneer een dergelijke gebeurtenis zich voordoet, zullen de markten het dieptepunt bereiken. Tot die tijd is er geen bodem.”

Hij vervolgde met:

“Wanneer er een grote catastrofale gebeurtenis plaatsvindt, zal het [behoorlijk] lelijk zijn. Omdat er geen regels zijn, weten we niet wie wanneer zal ontploffen. Een positief punt is echter dat wanneer schade toeslaat, de schade wordt gediversifieerd in termen van meerdere landen die erbij betrokken zijn en meerdere entiteiten in beeld, maar de nadelen wegen zwaarder dan de positieven.”

Hij verklaarde ook dat institutionele beleggers een sterker niveau van stabiliteit zullen brengen in de digitale valutaruimte. Met betrekking tot activaklassen zoals non-fungible tokens (NFT’s) en stablecoins. Hij gaf het volgende aan:

“Het beste is om te beginnen met het reguleren van stablecoins. Dat zal een grote aanmoediging zijn voor beleggers. Crypto’s zullen pas herstellen als er concreet beleid is, aangezien er momenteel geen eigendom is bij soevereine vermogensbeheerders. Daarom is er gewoon niet genoeg participatie om een ​​echte activaklasse te zijn.

Hij zei dat bedrijven zoals Voyager Digital – die onlangs in een faillissementsprocedure verzeild raakten – uit elkaar vallen, geen kommer en kwel voor de crypto-industrie betekenen, aangezien deze bedrijven er niet zoveel toe doen als sommige van de grote spelers. Zolang die bedrijven functioneel blijven, zal de digitale valuta-industrie waarschijnlijk overleven. Hij zei:

“Wat er met deze bedrijven gebeurt, is niet verwonderlijk. Zwakke bedrijfsmodellen, management en managers die de activaklasse in de eerste plaats niet begrijpen, worden gezuiverd en de markt ontdoet zich van idiote management. Alleen als de idioten eruit zijn, kan een industrie er sterker uitkomen. We zouden deze zuivering moeten vieren.”

Tot slot viel de investeerder ook grote beleggers als Warren Buffett en Charlie Munger aan, die bekend staan als de twee grootste critici van de crypto-industrie. Hij bekritiseerde hen vanwege een gebrek aan visie en verklaarde:

“Ze hebben veel succes, maar dat betekent niet dat ze gelijk hebben met cryptocurrencies. De productiviteit, transparantie en efficiëntie van blockchain zijn immens op de lange termijn. De andere manier om hier naar te kijken is deze: er zal ongekend institutioneel kapitaal zijn in cryptocurrencies. De huidige bearmarkt is slechts een blip. Buitengewone resultaten kosten tijd.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN