Analist verwacht stijgingen voor deze drie altcoins

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist, bekend als Pentoshi op Twitter, heeft recentelijk sterke rally’s voor twee Ethereum (ETH) rivalen en één extra altcoin voorspeld.

De pseudonieme analist vertelde zijn 590.600 Twitter-volgers dat het smart contract platform Solana (SOL) één weerstand verwijderd is van een stijging van bijna 40% ten opzichte van de huidige prijzen. Hij tweette het volgende:

“Denk dat SOL hier frisse lucht heeft. Sluit boven de $45 en [het] waarschijnlijk turbopompen.”

De volgende op de radar van de analist is het smart contract platform Cardano (ADA). Volgens Pentoshi opent een slot boven de weerstand rond $0,55 de mogelijkheid van een rally van 25% voor Cardano. Hij tweette:

“ADA sluit vandaag hier en dan de volgende weerstand op tafel.”

De laatste altcoin die de handelaar benoemt is de blockchain-schaaloplossing Polygon (MATIC). Pentoshi zei dat een doorbraak van weerstand bij $0,98 een rally zou kunnen veroorzaken tot ongeveer $1,30 voor MATIC.

“Het is op weerstand. Een schone uitbraak leidt echter naar de zittende peng.”

Tot slot besloot de analist ook de nummer twee cryptocurrency, Ethereum (ETH), te behandelen. De analist waarschuwt Pentoshi handelaren dat ETH aanzienlijk zou kunnen corrigeren omdat het worstelt om weerstand te bieden bij $1.700. Hij zei het volgende:

“Stel je voor dat er runderen worden verdeeld over en naar met betrekking tot ETH. We planten de zaden van twijfel. Net als de andere tweets zou dit poëtisch zijn, als het waar is natuurlijk. Runderen worden goed gevoed. Wat als het tijd is om dat zoete, zoete vlees bij de slager te oogsten?”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!