Deze altcoins

Analist verwacht stijgingen voor ETH, AXS en een low-cap altcoin

De veel gevolgde analist Altcoin Sherpa heeft op Twitter voorspellingen geplaatst voor Ethereum (ETH) en twee andere altcoins. Hij begon met stellen dat hij gelooft dat Ethereum meer potentie heeft om te stijgen, ondanks dat het zijn waarde in minder dan twee maanden bijna verdubbelde. Hij tweette het volgende:

“Ik verwacht dat Ethereum uiteindelijk op de middellange termijn naar $2.200 zal stijgen, maar we zullen zien of het voorbij dit huidige ondersteunings- / weerstandsniveau ($1.720) kan komen. Hoe langer dit hier ronddraait, hoe optimistischer ik ben op de korte/middellange termijn. Denk echter nog steeds niet dat dit ‘de bodem’ is.”

De volgende op de radar van de analist is de populaire op blockchain gebaseerde game Axie Infinity (AXS). Altcoin Sherpa denkt dat Axie Infinity ruimte heeft om een ​​opluchtingsrally te ontketenen, maar hij blijft voorzichtig of AXS zijn enorme doelwit daadwerkelijk kan raken. Hij zei het onderstaande:

“Wat vinden we van dit soort ideeën? Ik weet niet of het de kracht heeft om naar de $40 te gaan, maar zou zeker een soort bearmarktrally kunnen zien als BTC ok is.”

De laatste altcoin die de handelaar in de gaten houdt is de low-cap altcoin LOOKS, de native asset van de non-fungible token-marktplaats LooksRare. Altcoin Sherpa voorspelt een rally van 50% voor LOOKS zolang Bitcoin (BTC) relatief stabiel blijft:

“LOOKS: enkele interessante prijsactie; de exponentiële voortschrijdende gemiddelden op de vier uur klonteren allemaal samen en de prijs gaat heen en weer. Ik denk dat dit er eigenlijk nog steeds goed uitziet. [Het] zou me niet verbazen om 50%+ te zien als BTC zich goed houdt.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN