Bullmarkt

Deze metric geeft aan dat de echte bullmarkt nog niet begonnen is, aldus Santiment

Het bekende blockchain-analysebedrijf Santiment heeft aangegeven dat ondanks dat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en altcoins zoals ApeCoin (APE), Fantom (FTM), Ethereum Classic (ETC) en THORChain (RUNE) procentuele groei met dubbele cijfers noteren, vermeldingen op social media af aan het nemen zijn. Volgens het bedrijf geeft de dalende discussie over de tarieven van cryptocurrencies op social media aan dat de FOMO beleggers nog niet heeft bereikt, wat suggereert dat de retailmarkten waarschijnlijk nog niet oververhit zijn. Het gaf het onderstaande aan:

“Bitcoin is +12% en is deze week meer dan $23.000 gestegen. Het grotere verhaal was Ethereum (+33%) en altcoins zoals ETC (+69%), APE (+39%), FTM (+33%) en RUNE (+31%). Zolang het sociale volume laag blijft, heeft het publiek nog geen FOMO-koorts.”

Kijkend naar Ethereum, zei het analysebedrijf dat de grootste investeerders van de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie hun gedrag veranderden na 13 juli, toen ETH daalde tot een dieptepunt van ongeveer $1.000. Het tweette het volgende:

De rijkste handelaren van Ethereum hebben interessant gedrag getoond bij deze stijging, met dalingen van hun delen van het totale aanbod van $ETH. Het kan echter bedrieglijk zijn met liquiditeitspools en beursadressen tussen de groepen.”

Volgens Santiment verminderen houders van tussen de 1.000 en 10.000 ETH hun saldo. Het analysebedrijf zei dat degenen met 10 tot 100 ETH aan het bijkopen zijn, terwijl degenen die tussen de 100 en 1.000 ETH bezitten weer aan het kopen zijn, nadat ze hun bezit aanvankelijk hadden verkocht. Het zei:

“Vooral de groep van 1.000 naar 10.000 ETH neemt af. We kunnen natuurlijk niet zeggen dat het een echte dumping is vanwege een aantal liquiditeitspools en misschien beurzen in deze groep. Maar hun saldo neemt zeker af.

10-100 ETH-groep groeit langzaam maar zeker. Kleine houders 0-10 ETH weten niet wat ze moeten doen, doen niets, waarschijnlijk bang door de laatste bodem en nog steeds bezorgd.

100-1000 ETH-houders namen aanvankelijk wat winst, maar gingen toen weer omhoog. En ze werden allemaal geactiveerd door 13 juli bottom.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN