Ivoorkust

Binance CEO sprak met de president van Ivoorkust over crypto-adoptie

De blockchain-technologie werd eerst grotendeels in Europa en in Amerika ontwikkeld, waarna China er ook interesse in toonde. Afrika bleef echter achter, maar recente ontwikkelingen zorgen ervoor dat het continent aan massale adoptie bezig is. De CEO van Binance, Changpeng Zhao (CZ), ondersteund deze ontwikkeling in het Afrikaanse continent en de exchange kondigde onlangs een bewustwordingcampagne aan.

Veel mensen in Afrika hebben geen bankrekening, dat vooral te wijten is an de drukte met het gebruik van het traditionele bankensysteem en het gebrek aan toegang tot de juiste technologieën. Doordat Binance flink aan het investeren is in het Afrikaanse continent, wordt er geschat dat 10 tot 20% van de bevolking kan worden geholpen. Op een totale bevolking van meer dan een miljard mensen, is dat een groot aantal dat kan genieten van financiële inclusie. Met blockchain kunnen mensen overal transacties uitvoeren. Dit is de reden waarom de CEO van Binance de president van Ivoorkust heeft ontmoet. CZ tweette het volgende:

“Afrika is klaar voor crypto-adoptie. 10-20% hebben financiële toegang en inclusie nodig. Blockchain kan dit bieden met een smartphone.”

Het belangrijkste agendapunt van Binance is om blockchain-technologie dichter bij de inwoners van Ivoorkust te brengen. Ook zijn andere Afrikaanse landen geïnteresseerd in de investeringen van de exchange. De locale kranten van Ivoorkust waren te spreken over de inspanningen van Binance in het land en verspreidde het nieuws in positieve zin. CZ sprak onder andere met de president van het land over de integratie van crypto in het land.

De CEO van Binance staat bekend als een pionier in de industrie. Onlangs moedigde hij aan om de Bitcoin-dip te kopen met oog voor de toekomst. Het is belangrijk om zoveel mogelijk mensen aan boord te krijgen waardoor de adoptie wordt gestimuleerd. Hierdoor kan de financiële situatie van de wereld veranderen. De president van Ivoorkust heeft dan ook aangegeven dat zijn land deel uit zal maken in de revolutie van crypto-adoptie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN