Ethereum koers

Altcoin Sherpa benoemt drie crypto’s die hard kunnen bouncen

De populaire analist, Altcoin Sherpa, heeft drie cryptocurrencies genoemd die uit de aanhoudende neerwaartse trend kunnen breken om in een korte termijn rally terecht te komen. De analist vertelde zijn 180.000 Twitter-volgers dat er voor deze projecten een tijdelijk opwaarts potentieel bestaat.

Sherpa is van mening dan NEAR Protocol (NEAR) en Cosmos (ATOM) het goed kunnen doen. Hij zei:

“De high time frame (HTF)-marktstructuur is nog steeds ongelooflijk bearish voor veel altcoins, maar als we een beetje meer hakken/slijpen + deze bodemtype patronen uitkomen, denk ik dat we op korte termijn een stijging zullen zien.

Enkele mogelijke dubbele bodems/cup and handle/etc. soort grafieken die er zijn voor nu.”

Cosmos is in de afgelopen 24 uur met 0,77% gestegen en verhandelt op het moment van schrijven voor $8,95. Ook had de crypto-analist het over de layer-1 scalability solution, NEAR. Hij verwacht dat het token op de korte termijn naar de niveaus kan rond de $4,35, waarna NEAR waarschijnlijk weer in een neerwaartse trend terecht zal komen. Op het moment van schrijven is met ruim 1% gestegen in de afgelopen 24 uur en verhandelt voor $3,44.

Altcoin Sherpa ging verder met Bitcoin (BTC). Hij is van mening dat de grootste cryptocurrency op het gebied van marktkapitalisatie klaar is voor een korte termijn rally die vergelijkbaar is met de rally van maart dit jaar. Toen ging de prijs van ongeveer $37.000 naar $46.000 is een tijdsbestek van ongeveer 2 weken. Altcoin Sherpa zei het volgende:

“Elke consolidatie heeft geresulteerd in een uitsplitsing van grafieken met een hoog tijdsbestek. Zal deze keer hetzelfde zijn. Er komt nog een bear-marktrally vergelijkbaar met maart/april 2022; Ik weet echter niet wanneer/waar het zal gebeuren (of hoe hoog).”

Ondanks dat Altcoin Sherpa hierboven aangaf dat hij niet weet tot welk niveau BTC kan stijgen, vertelde hij aan zijn YouTube-abonnees dat $30.000 een realistisch target kan zijn. Hij gaf het volgende aan:

“Je bent echt op zoek naar een potentieel bear-marktrally waarbij de prijs mogelijk harder zal stijgen dan je denkt. Het zou kunnen lijken op een beweging tot $30.000. Ik weet niet of het de kracht heeft om daar te komen, maar het is een scenario dat ik bekijk.”

Altcoin Sherpa gaf tot slot aan dat $12.000 het prijsniveau is voor BTC als een mogelijke bear cycle low. hij voegde eraan toe dat de prijs van BTC echter kan worden bepaald door de aandelenmarkten, waarmee het een hoge correlatie mee heeft.

“Deze laatste soort bearish hertest die we eind maart zagen, was een soort van de laatste echte bearish hertest die we zagen. Al het andere was gewoon consolidatie, afbraak, consolidatie, afbraak. Nu zijn we bij consolidatie.”

“We zouden zeker nog een uitsplitsing naar $12.000 of waar dan ook kunnen zien. Maar er komt nog een bear-marktrally, ik weet niet hoe het eruit zal zien of hoe sterk het zal zijn, maar zoals ik al zei, het zal naar mijn mening echt grotendeels afhangen van aandelen. Dat is eigenlijk gewoon de aard ervan, helaas.”

Op het moment van schrijven is de prijs van BTC gestegen naar $20.103 met een positieve verandering van 1,75% ten opzichte van 24 uur geleden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN