TRON

TRON kondigt lancering van USDD, “de meest gedecentraliseerde stablecoin”, aan

We hebben al enige tijd geen nieuws meer geschreven over het bekende blockchain-project TRON (TRX). Nu is echter duidelijk geworden dat de CEO van het project, Justin Sun, aangekondigd heeft dat er een nieuwe gedecentraliseerde stablecoin wordt gelanceerd op het smart contract-platform.

Sun vertelde zijn 3,3 miljoen Twitter-abonnees dat de TRON gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) heeft samengewerkt met andere prominente blockchains om stablecoin Decentralized USD (USDD) te lanceren. Hij gaf tevens, in een aparte aankonding, aan dat de lancering van USDD een poging is om de meest gecentraliseerde sector van de crypto-industrie te decentraliseren. Hij tweette het volgende:

“TRON DAO sloeg de handen ineen met grote blockchain-spelers om USDD (Decentralized USD) te lanceren, de meest gedecentraliseerde stablecoin in de menselijke geschiedenis, waardoor financiën voor iedereen toegankelijk worden door wiskunde en algoritmen toe te passen. Als gevolg hiervan geniet het een eeuwig bestaan ​​zonder afhankelijk te zijn van gecentraliseerde entiteiten.”

TRON, een blockchain met smart contract-functionaliteiten met meer dan $55 miljard aan financiële activa, waaronder stablecoin Tether (USDT), bundelt al zijn middelen om USDD te creëren, aldus Sun. Hij beschreef het als volgt:

“Vier jaar na de lancering van het op TRON gebaseerde USDT, is TRON uitgegroeid tot ‘s werelds grootste stablecoin-netwerk, met meer dan $55 miljard aan financiële activa.

Vandaag begint TRON een zelfopgelegde revolutie, waarbij al zijn middelen worden gebundeld om USDD te creëren, een volledig gedecentraliseerde stablecoin ondersteund door wiskunde en algoritmen, waarmee de ontwikkeling van stablecoin naar een hoger niveau wordt getild.

Door het meest efficiënte en betaalbare stablecoin-netwerk in het wereldwijde DeFi-ecosysteem te bouwen, wil TRON stablecoins het 3.0-tijdperk inluiden onder leiding van de op TRON gebaseerde USDD.”

USDD wordt op 5 mei gelanceerd en zal ook beschikbaar zijn op Ethereum (ETH) en Binance Chain (BNB).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN