Van de Poppe analyseert LINK, ANKR en RSR

Nadat de prijs van Bitcoin daalde tot het niveau onder de $39.000, kwamen de bulls tevoorschijn waardoor de prijs weer boven de $40.000 ging. Ook de altcoin-markt heeft door het bullish momentum van Bitcoin een opwaartse beweging laten zien. Opmerkelijk waren de dubbelcijferige winsten van LINK, NEAR en LUNA. Crypto-analist, Michael van de Poppe heeft naar een aantal activa gekeken en heeft een blockchain-gebied gevonden waar hij groeiende acceptatie in ziet. In een tweet heeft de analist een afbeelding van de marktwerking van het Chainlink laten zien van september 2020 tot nu. Hij zei:

“Laat ik de vraag herhalen. Als een grafiek er zo uitziet, en orakels zijn extreem hard nodig in DeFi + LINK is verreweg de grootste. Zou u geïnteresseerd zijn in het verkopen of kopen van de onderliggende waarde?”

De volgende die Van de Poppe besprak is ANKR, het native protocol dat Web 3.0 gebruikt om cross-chain staking te verbeteren. Hij beweert dat de asset zich binnen een bereik bevindt met kritieke ondersteuningsniveaus eronder. Volgens hem is het feest als de prijs boven $0,10 stijgt en hij zou graag lagere niveau willen weten van ANKR. Hij tweette het volgende:

Het anti-inflatoire initiatief dat mandjes met tokenized activa aggregeert, Reserve Rights Token (RSR), is de laatste altcoin die werd behandeld door Van de Poppe. De asset is al een aantal maanden aan het dalen en als gevolg hiervan vroeg Van de Poppe zijn volgers het volgende:

“Sinds enkele maanden daalt RSR gestaag. Zou u geïnteresseerd zijn in het kopen of verkopen van de onderliggende waarde als de grafiek er zo uitzag?”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!