KuCoin lanceert KuCoin IGO om in-game NFT’s naar miljoenen gebruikers te brengen

Victoria, SeychellenKuCoin, een toonaangevend wereldwijd handelsplatform voor cryptocurrency, is verheugd om de lancering van zijn NFT lanceringsplatform aan te kondigen – KuCoin IGO op 8 april. Het eerste project dat naar KuCoin IGO komt, is Pikaster. Deelnamegegevens voor de NFT verkoop worden op 8 april bekendgemaakt en de eerste ronde verkoop begint om 12:00 UTC, 11 april.

Eerste stap in blockchain gaming, Metaverse en Web3

Het plan van de toonaangevende exchange is om groei te stimuleren in de blockchain gaming, Metaverse en Web3-omgeving. Volgens de exchange zullen NFT’s een sleutelrol spelen in de virtuele werelden van toekomst. KuCoin waagt zich dus nu aan Initial Gaming Offerings (IGO’s). Dit doen ze via KuCoin IGO, wat het NFT lanceringsplatform is. Het nieuwe platform biedt exclusieve toegang tot in-game NFT’s aan de gebruikers van KuCoin wereldwijd. Gebruikers kunnen profiteren van een naadloze gecentraliseerde ervaring om hun NFT assets te kopen. Ook kan erin worden geïnvesteerd en worden verkocht. Daarnaast kunnen gebruikers van KuCoin IGO hun NFT’s op de exchange beheren, waardoor er een alles-in-één oplossing is ontstaan voor beginnende en ervaren NFT-liefhebbers.

KuCoin IGO maakt via meerdere manieren mogelijk voor game-ontwikkelaars en -makers om hun creaties te lanceren op het platform. Forfaitaire verkopen, veilingen en mystery boxes zijn onder meer de opties. De CEO van KuCoin, Johnny Lyu, had hier het volgende over te zeggen:

“Het metaverse is één van de meest opwindende onderwerpen van vandaag, en een gloednieuwe manier van leven in de nabije toekomst. Wanneer beide giganten zoals Meta, Amazon en Tencent en rijke investeerders zoals Elon Musk groot geld, talent en technologie investeren in het metaversum, moet men geloven dat dit een historische trend zal zijn die een echt unieke ervaring oplevert. GameFi en NFT zullen de meest typische ingangen naar de metaverse zijn, wat een grote reden is waarom KuCoin het IGO platform heeft gelanceerd. We hopen de ontwikkeling van web3.0 mogelijk te maken via het platform’s IGO, om meer goede GameFi-projecten en NFT’s te graven en de ontwikkeling van de hele industrie te helpen.”

Heb je nog geen account op KuCoin? Meld je dan nu aan en ontvang tot $500 aan welkomstcadeaus! Klik hier om jezelf aan te melden!

Pikaster

Pikaster wordt door KuCoin als eerste bevestigde project verwelkomt. Het is een kaargevechtspel met NFT’s om een vedien GameFi-project mogelijk te maken. Spelers hebben toegang tot innovatieve productfuncties om een prominente spelervaring te bereiken en aantrekkelijke financiële prikkels aan te boren. De Pikaster CMO Luffy voegt toe:

“KuCoin is altijd een bedrijf geweest met torenhoge ambities en ze zijn altijd op zoek naar mogelijke veranderingen in de toekomst. Tegelijkertijd besteedt KuCoin veel aandacht aan de waarde van de community en de waarde van gebruikers. Dit is volledig in lijn met onze filosofie. Dus we denken om samen te werken met KuCoin en om IGO als het eerste project te lanceren, onze beslissing is volledig correct. Pikaster is ervan overtuigd dat het nieuwe veranderingen in de industrie zal brengen, zowel vanuit een gamingperspectief als vanuit een inkomstengenererend perspectief. Daarom noemen we onszelf ‘Truly-Play & Truly-Earn.”

Het nieuwe spel zal gebruik maken van een drie-token economy-model, winstdelingssysteem en een in-game wallet. Daarnaast zal het meerdere modi bevatten van gameplay. Metaland heeft Pikaster ontwikkeld en het maakt gebruikt van de KuCoin Community Chain (KCC) blockchain. In maart 2022 heeft de toonaangevende exchange een strategische investering gedaan in Pikaster via de KuCoin Ventures.

Over KuCoin

KuCoin, gelanceerd in september 2017, is een wereldwijde cryptocurrency exchange voor meer dan 600 digitale assets. Het biedt momenteel Spot trading, Margin trading, P2P fiat trading, Futures trading, Staking en Lending aan zijn 10 miljoen gebruikers in 207 landen en regio’s over de hele wereld. In 2018 verzekerde de toonaangevende exchange zich van $20 miljoen in Round A-financiering van IDG Capital en Matrix Partners. Volgens CoinMarketCap is KuCoin momenteel een top 5 crypto exchange. Forbes noemde KuCoin ook een van de beste crypto exchanges van 2021. In 2022 riep The Ascent KuCoin uit tot de beste crypto-uitwisselingen en apps voor liefhebbers.

Ga voor meer informatie naar https://www.kucoin.com/nl.

Over Pikaster

Pikaster is een kaartgevechtsspel met Pikaster (NFT), het eerste Game-Fi-project gemaakt door Metaland, gebaseerd op KCC. Metaland is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige blockchain-gebaseerde games, sociaal, entertainment, sport, enz. om spelers in staat te stellen samen deel te nemen aan en de ecologie te beheren en grote financiële beloningen te verdienen terwijl ze nieuwe ervaringen opdoen.

Website| Telegram| Discord| Twitter| Medium| YouTube