Wij verkopen momenteel onze Bitcoin aan whales

Tot verbazing van veel beleggers daalde de prijs van Bitcoin (BTC) gisteravond opnieuw tot ongeveer $42.100. Hoewel er nog geen reden tot paniek is, blijven veel Bitcoin-investeerders enigszins bezorgd. Grote investeerders, de zogenaamde whales, lijken zich echter helemaal geen zorgen te maken. Ze kopen momenteel op grote schaal in.

Bitcoin prijs


Bitcoin-bulls konden de prijs naar boven drijven en het resultaat was daardoor een neerwaartse beweging. De beweging was zeer volatiel, wat ook tot uiting kwam in het aantal liquidaties dat plaatsvond. Volgens Coinglass is er sinds gisteravond maar liefst $200 miljoen aan posities geliquideerd.


Op korte termijn zijn handelaren en investeerders bearish. Veel analisten overwegen momenteel een test van niveaus in de buurt van $40.000. Natuurlijk is het in dit geval niet uitgesloten dat de prijs van Bitcoin ook fors onder de $40.000 zakt.

Weekendvolumes zijn meestal veel lager dan tijdens de week. Dit kan soms leiden tot hoge volatiliteit in het weekend. De medeoprichters van Glassnode, Yann Allemann en Jan Happel, zeggen daarom dat ze zich voorbereiden op een periode van mogelijk ernstige prijsvolatiliteit.

Bitcoin Whales


‘S Werelds grootste bitcoin-investeerders lijken zich niet al te veel te bekommeren om de kortetermijnbeweging van de bitcoin-prijs. Volgens de laatste gegevens accumuleren whales momenteel alleen maar meer Bitcoin. Ze kochten veel Bitcoin die werd verkocht door onzekere investeerders.

Daarom lijkt het waarschijnlijk dat Bitcoin-whales hoge verwachtingen hebben voor de middellange tot lange termijn.

Kortom, momenteel lijken de whales Bitcoin aan het kopen te zijn van kleine investeerders. Dit houdt in dat investeerders uit paniek aan het verkopen zijn en de whales dit opkopen. Whales vinden dit een mooi prijs niveau voor Bitcoin en dat is enigszins bullish. Daarentegen, zal de prijsactie de richting van de prijs bepalen.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!