Bulls zien Bitcoin als een gouden kans om van te profiteren

Ondanks de kleine terugval die Bitcoin bijna naar $40.000 stuurde, slaagde Bitcoin erin om binnen een paar uur boven $43.000 te stijgen. Omdat Bitcoin binnen een strak bereik blijft fluctueren, verwachten analisten en investeerders dat er binnenkort een enorme uitbraak of ineenstorting zal plaatsvinden. Op dit moment geeft fundamentele analyse echter aan dat een uitbraak meer voor de hand ligt.

Een stap dichter bij een wettig betaalmiddel

De vice-minister van het Maleisische ministerie van Communicatie en Multimedia, Zahidi Zainul Abidin, heeft onlangs voorgesteld dat het land cryptovaluta als wettig betaalmiddel zou moeten aannemen, aangezien steeds meer jonge mensen crypto gebruiken. Hij gaf het volgende aan:

“We proberen te zien hoe we dit kunnen legaliseren, zodat we jongerenparticipatie in crypto kunnen ontwikkelen en hen kunnen helpen”.

Maleisië loopt voorop op het gebied van crypto-adoptie. Afgelopen oktober toonde de Finder cryptocurrency-adoptie-index aan dat Nigeria het hoogste cryptocurrency-adoptiepercentage ter wereld heeft met 24,2%, gevolgd door Maleisië en Australië. In deze drie landen investeren investeerders vooral in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Cardano (ADA).

Hoewel regulering een probleem blijft voor de acceptatie van Bitcoin, zien investeerders en overheden nu het potentieel van BTC. Volgens de Salvadoraanse minister van Financiën Alejandro Zelaya is er een verrassende vraag van maximaal $1,5 miljard naar de Bitcoin-obligaties in El Salvador.

Een mijlpaal voor institutionele beleggers

Goldman Sachs staat op het punt aan te kondigen dat het de eerste grote Amerikaanse bank om over-the-counter cryptohandel uit te voeren, volgens een CNBC-rapport. Goldman Sachs zal met Galaxy Digital een Bitcoin-gerelateerd instrument lanceren, een niet-leverbare optie genaamd.

Een over-the-counter transactie is een transactie zonder de hulp van een uitwisselingsplatform. Damien Vanderwilt, co-president van Galaxy Digital, gaf het volgende aan:

“Deze transactie is de eerste stap die banken hebben genomen om namens hun klanten directe, aanpasbare blootstellingen aan de cryptomarkt aan te bieden.”

Op derivaten gebaseerde handel stelt beleggers in staat blootstelling te krijgen aan crypto en tegelijkertijd de risico’s tegen volatiele prijsbewegingen te verlagen. De nieuwe handelsfunctie zal beschikbaar zijn voor institutionele beleggers en zal naar verwachting meer banken ertoe aanzetten de deur te openen voor cryptohandel.

Maximaliseer de winst met 100x hefboomwerking in futures

Hoewel de wereldmarkt nog steeds kwetsbaar is tegen de achtergrond van de invasie in Oekraïne en de stijgende energieprijs, handelt Bitcoin positief met een voortschrijdend vierjarig gemiddelde dat hoger stijgt. Naarmate de acceptatie blijft toenemen, zou Bitcoin beter bestand zijn tegen volatiliteit en zou de markt recente bearish sentimenten van zich kunnen afschudden.

Futures-handel stelt handelaren in staat om te wedden op de prijstrends van crypto en winst te maken uit de prijsverschillen. Met een hefboomwerking van 100x op Bexplus wordt uw inleg verhoogd, zodat u veel geld kunt verdienen met kleine kapitalen.

U voorspelt bijvoorbeeld dat de BTC-prijs terug zal stuiteren boven $43.000 en een 100 longpositie opent op $40.000. U krijgt de winst van ($43.000 – $40.000) * 100 BTC / $43.000 = 6.97 BTC. Met slechts 1 BTC die als marge wordt gebruikt, kunt u genieten van de ROI tot 697%.

Bexplus biedt 100x hefboomwerking in BTC-, ETH-, DOGE-, ADA- en XRP-futurescontracten. Bexplus wordt vertrouwd door meer dan een miljoen handelaren over de hele wereld, waaronder de VS, Japan, Korea en Iran. Geen KYC, geen aanbetaling, handelaren kunnen de meest attente diensten ontvangen, waaronder 24/7 klantenondersteuning en persoonlijke accountmanager.

U moet weten dat het gebruik van een hefboom u snel kan verdubbelen, maar u kunt ook snel geld verliezen als u de verkeerde richting kiest. Zorg er dus voor dat u een stop loss instelt bij het gebruik van een hefboom. Als u een beginner bent, moet u dit testen op een demo-account. Bexplus biedt 10 gratis accounts die erg vriendelijk zijn voor nieuwkomers. Als u geïnteresseerd bent, kunt u het demo-account gebruiken voor risicovrije handel en het testen van uw handelsstrategie.

Andere opmerkelijke kenmerken

100% stortingsbonus

Bexplus biedt 100% bonus voor elke storting, waarmee je grotere posities kunt openen en meer winst kunt maken. Stort 1 BTC en u krijgt 2 BTC op uw account bijgeschreven. Elke gebruiker kan tot 10 BTC krijgen voor elke storting. (Bonussen zijn niet opneembaar, de met de bonus behaalde winst kan worden opgenomen.)

Bexplus BTC-portemonnee

Wanneer u niet handelt, kunt u uw BTC overzetten naar de rentedragende portemonnee en genieten van tot 21% rente op jaarbasis zonder enig risico, wat ongetwijfeld een van de meest winstgevende tarieven in de branche is.

Copytrading

Met copytrading van Bexplus kunt u automatisch de handel van andere uitstekende handelaren kopiëren. Het kan een zeer waardevolle portefeuille zijn voor degenen die net beginnen met handelen, of voor degenen die niet veel tijd willen besteden aan het beheren van hun transacties.

Een demo-account met 10 BTC

Een demo-account met 10 aanvulbare BTC aangeboden door Bexplus kan u helpen om beter vertrouwd te raken met handelen met hefboomwerking en oefenen met handelen zonder risico’s te nemen. U kunt ook leren de markt te analyseren en de toolkit te gebruiken met het demo-account.

24/7 opname en 24/7 klantenondersteuning

U kunt op elk gewenst moment een opnameverzoek indienen en uw stortingen binnen 30 minuten tijdens werkuren terugkrijgen. Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen, zoals e-mail en livechat.

Applicatie voor de mobiele telefoon

Met de Bexplus App kun je je account beheren en handelen waar en wanneer je maar wilt. Het integreert ook andere tools zoals realtime grafieken, nieuwswaarschuwingen, enz., die uw capabele assistenten bij het handelen zullen zijn. Download de Bexplus APP in de Apple Store en Google Play.

Klik hier om je te registreren op Bexplus en krijg een 100% stortingsbonus.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!