Metaverse cryptocurrency

Top 3 NFT-gebasseerde coins om in de gaten te houden

Vanwege het feit dat er momenteel erg veel cryptocurrencies op de markt zijn, is het erg lastig om door de bomen het bos te zien. Vandaar dat we vandaag een sprong gaan maken in de NFT-ruimte en de top 3 verhandelde coins van de afgelopen tijd gaan bekijken.

Gala (GALA)

GALA is een blockchain-gebaseerde, play-to-earn gaming-omgeving die spelers in staat stelt zijn GALA-token te verdienen voor het bereiken van in-game mijlpalen. Gebruikers kunnen ook non-fungible tokens (NFT’s) creëren en verhandelen — en daadwerkelijke GALA tokens — buiten het spel op crypto exchanges zoals Coinbase en OKEx voor andere digitale activa of in het spel om de virtuele ervaring te verbeteren.

GALA’s prijs veerde 112 procent op vanaf zijn lage support van $0,18 vorige week. Beroemdheden zoals rapper Snoop Dogg, die een nieuw album uitbracht op de GALA coin music shop in combinatie met de stijgende populariteit van peer-to-peer (P2P) gaming, hebben geholpen om de rally te versterken.

GALA/USDT: Bron: TradingView

Volgens CoinMarketCap is de Gala prijs vandaag $0,27702 USD met een 24-uurs handelsvolume van $1,225,020,967 USD, met een live market cap van $2,210,541,335 USD.

The Sandbox (SAND)

The Sandbox (SAND) lanceert zijn Alpha in december 2021 en is een van de toonaangevende metaverse cryptomunten met een high-quality 3D wereld met veel RPG aspecten erin ingebouwd.

The Sandbox beschikt over een van de meest dynamische virtuele landeconomieën waardoor dit project perfect is om substantiële bedragen te investeren in LAND in de metaverse.

De Sandbox is momenteel het op één na hoogst gewaardeerde project met een waardering van $4,65 miljard, wat de enorme schaal van het ecosysteem aantoont. SAND is de native token voor het platform dat gebruikt wordt voor verschillende in-game activiteiten.

Met slechts kleine stijgingen heeft de koers van The Sandbox de lows van de vorige pullbacks omgedraaid in support. De huidige prijsactiviteit duidt op een pauzering voordat een duidelijke richting wordt bepaald. In de buurt van $5,0 heeft Sandbox zware weerstand ondervonden.

SAND/USDT: Bron: TradingView

Volgens CoinMarketCap is de koers van The Sandbox vandaag $3,97 USD met een 24-uurs handelsvolume van $1.204.285.516 USD.

Decentraland (MANA)


Een virtual reality platform aangedreven door de Ethereum-blockchain, Decentraland (MANA) stelt gebruikers in staat om digitale inhoud en apps te creëren, beleven en verkopen.

Aanvankelijk gelanceerd in februari 2020, is Decentraland de originele metaverse cryptomunt en de pionier in deze sector. Tevens is Decentraland de hoogst gewaardeerde metaverse-munt op de markt, momenteel gewaardeerd op meer dan $5,9 miljard.

Als de top metaverse cryptomunt, kun je er bijna niet fout aan doen door op MANA in te zetten (géén financieel advies), omdat het de grootste gemeenschap van spelers en een verscheidenheid aan ervaringen heeft.

Decentraland is geheel gratis te verkennen, en gebruikers kunnen verbinding maken via hun browser en een compatibele portemonnee zoals MetaMask. Decentraland heeft ook de meest actieve spelersbasis en NFT-marktplaats met duizenden opties om te bekijken.

De prijs van Decentraland is blijven dalen nadat het het dieptepunt van 9 februari testte. Maar op zaterdag bouncede MANA op het 50-daags SMA op $2.91, wat een kritisch niveau is. De onderliggende bullish trend in het pair is duidelijk te zien in de technische setup.

MANA/USDT: Bron: TradingView

Volgens CoinMarketCap is de koers van Decentraland vandaag $2,77 USD met een 24-uurs handelsvolume van $859.978.454 USD.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN