Deze vijf altcoins leiden de altcoin-rally, aldus Santiment

Het bekende crypto-analysebedrijf Santiment heeft onlangs op Twitter aangegeven dat Decentraland (MANA), Tezos (XTZ) en verschillende andere altcoins de leiding hebben genomen in de altcoin-rally. Het bedrijf merkte op dat, behalve Decentraland en Tezos, de best presterende munten Bitfinex’ utility-token LEO Token (LEO), interoperabele blockchain Quant (QNT) en microbetalingsgerichte blockchain YOUCash (YOUC) zijn. Het gaf het volgende aan:

“De afgelopen week was een achtbaan voor cryptoprijzen. Echter, nadat BTC steeg om de week na een rally af te sluiten, zijn de wekelijkse rendementen van activa nu grotendeels een zee van groen. MANA, LEO, XTZ, QNT en YOUC leidden de aanval onder de topmunten.”

Terwijl altcoins mooie stijgingen lieten zien, heeft Ethereum (ETH), de grootste altcoin van allemaal, het belangrijke niveau van $3.000 her-overwonnen. Tevens laten gegevens van Santiment zien dat het aantal actieve Ethereum-adressen gestegen is tot niveaus die sinds begin december vorig jaar niet meer zijn gezien. Het zei het volgende hierover:

“Op een veel levendigere dan gebruikelijke zaterdag waren Ethereum-hodlers blij om te zien dat de #2 marktkapitalisatie voor het eerst in meer dan 2 weken de drempel van $3.000 herwonnen heeft. Het aantal unieke ETH-adressen dat transacties uitvoert, heeft ook het hoogste punt in twee maanden bereikt.”

Santiment liet op Twitter ook zien dat Tether-whales, of entiteiten met meer dan 1 miljoen USDT, in een gestage opwaartse trend voor marktaandeel zitten. Het zei het volgende hierover:

“De adressen van Tether met een waarde van $1 miljoen staan ​​​​op het punt om voor het eerst in drie weken 80% + van de voorraad van USDT te bezitten. Over het algemeen is het vergroten van hun koopkracht met een stablecoin een goed vooruitzicht voor de toekomst van crypto op lange termijn.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!