DeFi Nieuws

Ethereum-rivaal maakt zich op voor nieuwe all-time highs

Een nauwlettend gevolgde crypto-analist zegt dat hij bullish is op een concurrent van Ethereum (ETH) en voorspelt een potentiële trendomkering voor Bitcoin (BTC).

Pseudonieme analist Smart Contracter vertelt zijn 204.500 Twitter-volgers dat hij de prijsactie van smart contract-platform Avalanche (AVAX) in de gaten houdt.

De cryptostrateeg zegt dat hij gelooft dat AVAX zich opmaakt voor een sterke rally na het voltooien van een correctief patroon:

“Als het om alts gaat, ben ik echt dol op AVAX. Niet alleen had het een zeer sterke reactie vanaf een zeer belangrijk 0,618-niveau, maar ook [de] beweging naar beneden vanaf de highs was een drie-golf correctief ABC. Ik verwacht dat dit veel alts zal overtreffen, mogelijk zelfs [een] all-time high.”

Image
Bron: Smart Contracter/Twitter


Smart Contracter is een populaire gebruiker van de Elliott Wave theorie, een technische analyse techniek die toekomstige prijsacties voorspelt door de psychologie van de menigte te volgen die de neiging heeft zich in golven te manifesteren. Volgens de Elliott Wave theorie is de hervatting van een uptrend waarschijnlijk nadat een asset een ABC-correctie heeft voltooid.

Kijkend naar Bitcoin, zegt de crypto analist dat BTC tekenen van kracht vertoont nadat het erin slaagt om boven de diagonale weerstand te sluiten die de grote crypto bearish heeft gehouden sinds november.

Hij zegt:

“Solide dagelijkse close boven downtrend. Eerste tekenen van een bullish marktstructuur in bijna drie maanden.”

Image
Bron: Smart Contracter/Twitter


Smart Contracter is op lange termijn bullish op Bitcoin. Vorige maand, toen BTC de steun op $30.000 dreigde te doorbreken, voorspelde de cryptostrateeg dat Bitcoin dit jaar boven de $100.000 zal rallyen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN