Cryptomarkt vertoont vroege tekenen van herstel, aldus Pentoshi

De populaire crypto-handelaar, bekend als Pentoshi op Twitter, heeft onlangs aan zijn ruim 500.000 volgers aangegeven dat de cryptomarkt vroege tekenen van herstel vertoont, aangezien de aanhoudende sprong in de Bitcoin (BTC)-dominantiegrafiek een positieve ontwikkeling is voor de digitale activamarkt. Hij tweette het volgende:

“Eerste teken van gezondheid in de markt omdat het de zwakke projecten helpt elimineren. Ik kan echt niet geloven dat mensen naar deze tweets kunnen kijken en er niet in geloven, waarbij je kijkt naar datums, tijd, interacties en wat er is gebeurd.”

De Bitcoin-dominantie-index meet de totale marktkapitalisatie van BTC ten opzichte van de rest van de cryptomarkten. Een stijgende Bitcoin-dominantie suggereert dat BTC ofwel sneller groeit dan altcoins of dat andere crypto-activa sneller waarde verliezen dan BTC.

Volgens Pentoshi zullen altcoins de komende maanden waarschijnlijk sneller waarde verliezen dan BTC, wat wijst op een vlucht van overmatige speculatie naar waarde-investeringen. Hij zei het volgende hierover:

“Ik weet dat veel mensen niet in BTC dom geloven. En degenen die niet veel hebben verloren. Elke keer dat het de ‘sell and walk away-regel’ raakt, hebben alts 100% van de tijd geleden. Zie opmerkingen op de grafiek. De markt werpt de slechtste projecten af, zoals een slang zijn huid afschudt voor nieuwe groei.”

Op het moment van schrijven maakt de marktkapitalisatie van Bitcoin 42,63% uit van de totale cryptomarktwaardering, een stijging ten opzichte van het dieptepunt in 2022 van 39,15%.

De analist ging vervolgens verder met het bekijken van de grootste altcoin van dit moment, Ethereum (ETH). Pentoshi voorspelde een rally voor de op een na grootste cryptocurrency, voordat de neerwaartse trend wordt hervat. Hij zei het onderstaande:

“ETH. Ook dit ontwikkelt zich voor het eerst in twee maanden positief. Ik zou zeggen $2.700 en mogelijk $2.900 op tafel voor wat opluchting.”

Tot slot keek de analist naar een opkomende concurrent van Ethereum, namelijk Terra (LUNA). De crypto-analist zei dat het gedecentraliseerde financiële (DeFi) betalingsnetwerk ook moet bouncen voordat het aan de volgende etappe kan beginnen:

“LUNA. Lager groen bieden om rood te verkopen. Heb er geen probleem mee om wat angst te kopen… Naar mijn mening is het risico/rendement gunstiger voor een korte termijn bounce dan meer onheil.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!