Houd deze drie altcoins nauwlettend in de gaten!

In de afgelopen 24 uur steeg de wereldwijde marktkapitalisatie van cryptocurrency met 1,69 procent tot 1,73 biljoen dollar. Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kwamen beide sterk terug om het weekend te beginnen na twee opeenvolgende dagen van verlies.

Op zaterdag stegen de cryptocurrency markten ongeveer 5 procent met de meeste altcoins die het tempo volgden. Momenteel kunnen we zien dat de belangrijkste altcoin samen met Bitcoin voor lange tijd aan het consolideren zijn. Whales zijn dus als alternatief top Altcoins aan het opbouwen in de hoop dat deze snel uit de consolidatie zullen breken.

Top Whales accumuleren FTT, MATIC EN TERRA


De on-chain datatool WhaleStats heeft laten zien dat enkele van de top ETH 1.000 whales enorme hoeveelheden FTT en Polygon’s native token MATIC hebben gekocht, evenals wat Terra Luna, in de laatste 24 uur.

Ondertussen is de cryptocurrency markt groen geworden, met de meeste munten, inclusief de drie hierboven genoemde, stijgend in waarde.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1487275649572212744

Een aantal van de grootste Ethereum whales, waaronder de nummer vier, heeft 4 miljoen MATIC weten te accumuleren, ter waarde van $5.529.716 in cash, volgens recente tweets van het WhaleStats platform. De Whale, die een rating heeft van 105 op WhaleStats, kocht 15.720.427 FTX Token (FTT) ter waarde van $637.148.906 op WhaleStats.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1487093456975577096

MATIC, LINK en FTT zijn de crypto-activa waarop de top 1.000 Ethereum-whales onlangs hebben gewed en een groot aantal van deze valuta’s hebben gekocht. Eerder deze week onthulde U.Today dat whale 297 ruwweg 3 miljoen MATIC tokens kocht toen de markt daalde.

Een andere ETH whale voegde 2,3 miljoen MATIC tokens toe aan hun holdings op 17 januari, terwijl een onbekende whale 3,8 miljoen MATIC van Binance schoof. De totale waarde van deze trades is $14,6 miljoen.

Bovendien kocht een ETH-whale met een rating van 506 meer dan twee weken geleden voor $1,3 miljoen aan FTT.

Volgens gegevens van WhaleStats is het Shiba Inu token momenteel het grootste token in USD waarde dat wordt gehouden door de top 1.000 ETH whales. Ze hebben er $2,6 miljard in (26,43 procent van hun totale vermogen), met FTX token op de tweede plaats.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!