Altcoin nieuws

Deze altcoins lijken klaar om rally’s te ontketenen, aldus Santiment

Het bekende blockchain-analysebedrijf Santiment heeft recentelijk op Twitter aangegeven dat Axie Infinity (AXS), Monero (XMR), Quantum (QTUM), Ankr (ANKR), Raydium (RAY) en DigiByte (DGB) klaar lijken te zijn om rally’s te ontketenen. Het tweette het volgende:

“Er zijn meestal op zijn minst een paar crypto-activa die op een bepaald moment door bearish handelaren buitensporig worden geshort. Ons laatste inzicht kijkt naar de negatieve financieringspercentages van XMR, AXS, QTUM, ANKR, RAY en DGB voor potentiële kansen.”

Santiment doelde op een potentiële shortsqueeze, iets wat optreedt wanneer een buitensporig aantal shorters de markt betreden en vervolgens worden getroffen door een onverwachte prijspiek. Deze prijspiek veroorzaakt op zijn beurt een kettingreactie van liquidaties, wat weer voor kracht zorgt voor een sterke rally.

Santiment zei ook dat de gedecentraliseerde financiële (DeFi) sector van crypto dit nieuwe jaar klaar lijkt voor een gezonde groei. Het bedrijf identificeerde drie van de meest bullish ogende DeFi-altcoins die kracht tonen terwijl een groot deel van de markt zijwaarts handelt. Het tweette het volgende:

“DeFi-activa vertonen een aantal mooie tekenen van groei om 2022 te beginnen. YFI [Yearn.Finance], UNI [Uniswap] en AAVE lopen tot nu toe allemaal goed op en de eerste maandag van het jaar ziet er bullish uit voor verschillende altcoins.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN