Bitcoin Nieuws

Ethereum is momenteel een koopje vergeleken met Bitcoin, aldus macrostrateeg

Jurrien Timmer, macrostrateeg bij financiële gigant Fidelity, heeft in een thread op Twitter aan zijn 75.000 volgers aangegeven dat Ethereum (ETH) momenteel een koopje is in vergelijking met Bitcoin (BTC). Hij gaf tevens aan dat de wet van Metcalfe, die stelt dat een netwerk in waarde groeit naarmate het aantal gebruikers op het netwerk groter wordt, Bitcoin naar nieuwe hoogten zal brengen ondanks de recente schokkerige prijsactie van BTC.

De analist zei dat kijken naar het aantal gebruikers van Bitcoin een nauwkeurigere manier is om de prijs te voorspellen dan het stock-to-flow-model (S2F), gepopulariseerd door kwantitatieve analist Plan B. Hij gaf het volgende aan:

“We hebben de neiging om naar de prijs te kijken, maar voor mij is waardering de meest relevante maatstaf. Hier zien we de ‘prijs-tot-netwerk’-verhouding van Bitcoin. De fundamenten van Bitcoin verklaren veel van zijn snelle prijsstijgingen. De wet van Metcalfe aan het werk. Het gaat niet alleen om S2F.”

Timmer zei verder dat, terwijl het netwerk van Bitcoin gestaag groeit, het netwerk van Ethereum in een snel tempo groeit. Volgens de strateeg wordt de snellere groei van Ethereum mogelijk nog niet weerspiegeld in de waardering van ETH. Hij gaf aan dat ETH mogelijk tegen een aanzienlijke korting te koop is, mogelijk omdat BTC nog steeds wordt gewaardeerd vanwege zijn schaarse tokenomics:

“Als we de waardering van BTC vergelijken met ETH, zien we een grote korting voor ETH, vermoedelijk omdat beleggers BTC belonen voor zijn superieure schaarstedynamiek. Of ETH BTC zal blijven inhalen, zal in 2022 interessant zijn om naar te kijken.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN