Binance Card

Deze twee altcoins explodeerden na Binance vermelding

De volgende twee altcoins zijn enorm gestegen, nadat bekend werd gemaakt dat ze genoteerd zullen worden op ‘s werelds grootste cryptocurrency-beurs van dit moment, Binance. De twee altcoins, Manchester City Fan Token (CITY) en Ethereum Name Server (ENS), stegen beide tot nieuwe recordhoogtes.

In de nieuwe aankondiging gaf Binance aan dat de Manchester City Fan Token (CITY) zal gaan vermelden, een community-token voor het Engelse Premier League-voetbalteam. Binance beschreef de altcoin als volgt:

“Manchester City Fan Token (CITY) is een utility-token dat Manchester City Football Club-fans een symbolisch aandeel van invloed geeft op clubbeslissingen met behulp van Socios, een fanbetrokkenheids- en beloningsplatform voor sport- en entertainmentorganisaties.”

CITY is gebouwd op de Chiliz Chain, een op Ethereum gebaseerde blockchain die het sportgerichte fanbetrokkenheidsplatform Socios.com mogelijk maakt. Houders van de utility-token hebben toegang tot projectbeheer, beloningen en staking.

Direct na de aankondiging van Binance steeg CITY van $14,50 naar $25,45, een winst van 75% in slechts enkele uren. De prijs van het token is sinds de eerste stijging echter weer wat afgekoeld en staat op het moment van schrijven op $15,68.

Zoals gezegd was CITY niet de enige token die genoteerd zal gaan worden. Binance gaf namelijk ook aan dat het Ethereum Name Service (ENS) beschikbaar zal gaan maken voor zijn gebruikers. Met Ethereum Name Service kunnen mensen non-fungible tokens (NFT) minten die kunnen worden gekoppeld aan Ethereum-adressen en webdomeinen. Het project wordt als volgt beschreven:

“De Ethereum Name Service (ENS) is een gedistribueerd, open en uitbreidbaar naamgevingssysteem op basis van de Ethereum-blockchain. Het is de taak van ENS om voor mensen leesbare namen zoals ‘alice.eth’ toe te wijzen aan machineleesbare identifiers zoals Ethereum-adressen, andere cryptocurrency-adressen, content-hashes en metadata.”

ENS is meer dan verdubbeld in prijs tot een nieuwe recordhoogte van $85,19 toen het nieuws over de vermelding zich begon te verspreiden, en wordt nu gewaardeerd op $69,29, waarmee het de 117e grootste cryptovaluta is qua marktkapitalisatie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN