Polkadot koers analyse

Deze drie grote altcoins zien er bullish uit!

Een populaire cryptocurrency-analist op Twitter, ook wel bekend als Inmortal, heeft aan zijn 95.000 volgers aangegeven dat hij bullish is op drie grote altcoins, mits de Bitcoin koers boven $61.000 weet te blijven.

Als de koningsmunt dit echter weet te doen, dan heeft het toonaangevende smart contract-platform Ethereum (ETH) de mogelijkheid, volgens de analist, om flink te stijgen van zijn huidige prijs van ongeveer $4.100 op het moment van schrijven tot $6.300 tegen midden november. Hij tweette de volgende grafiek:

Bron: Inmortal Twitter

De volgende munt op de radar van de analist is de native asset van het blockchain-interoperabiliteitsplatform Cosmos (ATOM). De analist gaf aan dat hij gelooft dat ATOM “de moeite waard is om te accumuleren” en lijkt zich in een moment van consolidatie te bevinden.

Hij gaf dan ook aan dat hij denkt dat de munt de komende tijd zijwaarts zal bewegen tot begin volgende maand. Vanaf dat moment denkt de analist dat ATOM de weerstand tegen Bitcoin van ongeveer 0,00063 BTC [$39,92] zal omdraaien naar ondersteuning en aan een stijging zal beginnen naar 0,00094 BTC [$59,56].

Bron: Inmortal Twitter

De laatste munt die Inmortal nauwlettend in de gaten houdt, is de native cryptocurrency van de grote cryptocurrency-beurs FTX, namelijk FTT. De handelaar gaf aan dat de accumulatieperiode voor FTT al voorbij is en voorspelde dan ook dat de munt tegen 10 november waarschijnlijk zal stijgen van het huidige niveau van ongeveer $65 tot ten minste $100.

Bron: TradingView

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN