Bexplus Bitcoin

Bitcoin klaar voor recordhoogtes? Mis je kans niet met de 100% stortingsbonus van Bexplus

Bitcoin hervat zijn bull-run na zijn crash in mei. Het is zelfs één van de best presterende activa, met een stijging van 15% in de afgelopen week. Toen de wereldmarkten in een wankele positie verkeren vanwege de bezorgdheid over inflatie, verhoogde energieprijzen en toegenomen COVID-19-gevallen, viel Bitcoin op vanwege zijn functie als anti-inflatie-middel en waardeopslag.

Bitcoin neemt echter nu een adempauze en de $55.339 blijft een sterke steun. Analisten zijn ervan overtuigd dat de Bitcoin koers eind oktober wederom de $63.000 kan overwinnen. Zo zei de analist Willy Woo, toen hij commentaar gaf op de recente stijging van de koningsmunt, dat het transactievolume van de Bitcoin-blockchain die van Visa en MasterCard overtreft.

Momenteel wordt er elke seconde $190.000 uitgevoerd op de Bitcoin-blockchain, terwijl de volumes van Visa en MasterCard $130.000 en $55.000 zijn. Bitcoin is een sterke concurrent in de wereldwijde afwikkeling en steeds meer grote investeerders zien het potentieel van Bitcoin en duiken de markt in. Tevens zei miljardair Wall Street-investeerder Bill Miller onlangs dat hij gelooft dat meer banken zullen toetreden en “enorme hoeveelheden” durfkapitaal in Bitcoin zullen pompen.

Als je ook van Bitcoin houdt, aarzel dan niet om mee te doen aan de bull run! Bexplus Exchange biedt nu 100% stortingsbonus aan alle handelaren. Voor elke BTC die u stort, krijgt hetzelfde bedrag in BTC gratis terug op uw account. Elke gebruiker kan tot 10 BTC krijgen voor elke storting.

Hoe werkt hefboomhandel?

Stel dat we 0,1 BTC gebruiken om een ​​long contract te openen wanneer Bitcoin op $50.000 wordt verhandeld. Houd er rekening mee dat met 100x leverage, 0.1 BTC een contract ter waarde van 10 BTC kan openen.

Een dag later stijgt de prijs van Bitcoin naar $55,00. De winst is ($55.000 – $50.000) * 10 BTC / $55.000 * 100% = 0,9 BTC.

Nu, met de 100% bonus van Bexplus, zou onze initiële investering 0,2 BTC zijn en onze gerealiseerde winst met deze 0,2 BTC 1,8 BTC.

Wat kan ik doen met de bonus?

De bonus is niet opneembaar, maar handelaren kunnen deze gebruiken als marge om grotere posities te openen en meer winst te maken. Winst gemaakt met de bonus is echter wel opneembaar. Bovendien, met een grotere marge, is de kans kleiner dat de posities van handelaren worden geliquideerd als er enorme prijsschommelingen zijn.

Waarom Bexplus?

Bexplus, opgericht in 2017, is een toonaangevende crypto-derivatenbeurs die 100x leverage-futures aanbiedt op verschillende handelsparen – BTC, ETH, DOGE, ADA, XRP, etc. Het bedrijf is geregistreerd in Saint Vincent en de Grenadines, en hanteert geen spread, geen KYC-vereisten en geen aanbetaling. Bexplus wordt vertrouwd door 800k gebruikers over de hele wereld, waaronder de VS, het VK, Spanje, Frankrijk en Korea.

GEEN KYC

Bexplus dwingt KYC niet af, wat betekent dat het geen persoonlijke informatie van u zal verzamelen. Er is alleen een e-mailadres nodig om u te laten registreren en handelen. Als u uw persoonlijke gegevens niet wilt blootleggen tijdens het handelen in cryptocurrency, is Bexplus ongetwijfeld een goed platform.

Renteportemonnee met tot wel 21% rente op jaarbasis

Bexplus-portemonnee biedt tot 21% rente op jaarbasis. Met snelle opname en geen boetes voor vervroegde opname, kunt u uw vermogen blijven laten groeien terwijl u uw Bitcoin vasthoudt.

Persoonlijke accountmanager en 24/7 klantenondersteuning

Elke gebruiker heeft na registratie toegang tot een persoonlijke accountmanager. Accountmanagers helpen gebruikers beter te begrijpen hoe het platform werkt en strategieën voor cryptohandel te delen. De klantenservice behandelt klachten en vragen 24/7 via e-mail en livechat.

Top-ranking app

De mobiele app van Bexplus staat in de Top 5 van zoekresultaten op trefwoord met betrekking tot Bitcoin-handel in 56 landen in App Annie. Deze uitgebreide app biedt u dezelfde ervaring bij het gebruik van een computer, alleen veel handiger. De mobiele app van Bexplus heeft een 24/7 marktmelding om u op de hoogte te houden van grote marktbewegingen. Alle gegevens en middelen zijn toegankelijk via allerlei soorten apparaten, waaronder Windows, Macbook, Android-telefoons, iPhones en tablets. Download de Bexplus App in de Apple Store en Google Play.

Klik hier om u te registreren om in aanmerking te komen voor een 100% stortingsbonus.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN