Solana, Avalanche en Synthetix Network Token zijn klaar om te stijgen, aldus analist

Een veel gevolgde cryptostrateeg en -handelaar heeft recentelijk op Twitter twee ‘Ethereum-killers’ geanalyseerd. Zo gaf hij aan dat Solana (SOL) en Avalanche (AVAX) klaar lijken te zijn om nieuwe all-time highs af te drukken, terwijl hij ook nog positief was over Synthetix Network Token (SNX).

De pseudonieme handelaar Smart Contracter voorspelde dat het smart contract-platform Solana zich opmaakt voor een nieuwe explosieve prijsstijging op weg naar een nieuw recordhoogte. Hij zei het volgende:

“SOL all-time high (ATH) baby, lets go! 300 dollar komt eraan.”

De voorspelling van Smart Contracter is gebaseerd op zijn analyse dat Solana in de voetsporen zal treden van Binance Coin (BNB) toen het aan het begin van het jaar steeg van ongeveer $50 naar een recordhoogte van $691:

“Als SOL de run volgt die BNB had, kan het naar $900 gaan.”

Zoals gezegd is de analist ook positief over een andere Ethereum-concurrent, namelijk Avalanche (AVAX), die volgens hem klaar is voor een grote stap na het beëindigen van de corrigerende fase:

“Dit zou de aanloop naar ATH moeten zijn, aangezien er genoeg longs zijn uitgeschud en alle focus weer op SOL ligt. Ik vermoed dat $100 of 130% vanaf hier vrij eenvoudig zou moeten zijn.”

De volgende waar Smart Contracter positief over is, is Synthetix Network Token (SNX), een cryptocurrency die de handel in synthetische activa mogelijk maakt. Volgens de analist is SNX bijna klaar met zijn accumulatiefase en is hij klaar om zijn opwaartse trend te lanceren:

“Ik denk ook dat SNX de bodem heeft bereikt en vanaf hier naar ATH gaat, mooie ABC naar beneden op de daggrafiek en duidelijke 1-2 basing/accumulatie structuur. Heeft mogelijk meer tijd nodig om te accumuleren, maar gedecentraliseerde finance (DeFi) zou in de komende weken meer aandacht moeten krijgen.”

De crypto-analist vertrouwt op de Elliott Wave-theorie, een technische analysebenadering die toekomstige prijsactie voorspelt door de psychologie van de menigte te volgen die zich in golven manifesteert. Volgens de theorie gaat een bull-cyclus door vijf verschillende golven. Gebaseerd op het vijf-wave count van Smart Contracter, kan SNX stijgen tot $35, wat neerkomt op een opwaarts potentieel van meer dan 230% ten opzichte van de huidige prijs van $10,50.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!