XRP kan met ruim 2300% stijgen, aldus analist

De afgelopen dagen zijn erg goed geweest voor de gehele cryptocurrency-markt. Bitcoin (BTC) wist de psychologische grens van $50.000 te doorbreken (alhoewel hij momenteel er weer onder gedaald is), Ethereum (ETH) steeg naar $3350 en Cardano (ADA) wist de grootste stijging neer te zetten naar $2,95.

Als we echter naar de cryptocurrency van Ripple, XRP, kijken, dan is duidelijk te zien dat deze nog achterblijft op de rest. De munt wist in de afgelopen 7 dagen met maar 4% te stijgen. Dit kan echter snel veranderen, althans als we de onderstaande analist moeten geloven.

In een nieuwe strategiesessie gaf de pseudonieme handelaar, die bekend staat als Credible Crypto, aan dat hij gelooft dat XRP voorbestemd is om ergens tussen de $20 en $30 te bereiken in de huidige bull-cyclus. Kijkend naar de abrupte rally van 1000% van XRP in 2017, zei de handelaar dat er iets soortgelijks zou kunnen gebeuren in de huidige bull-cyclus.

“De grootste winsten vinden plaats in de laatste 10% van de bullmarkt. Houd er rekening mee dat XRP in 2017 werd verhandeld tegen $0,22 en in één maand steeg tot $3,30. Het ging 10x in een maand. Hier is iets soortgelijks te verwachten. Ik denk dat als we de all-time high binnen de komende paar maanden kunnen doorbreken, we gemakkelijk gaan – 3 tot 5X is heel redelijk. Nogmaals, in 2017 gingen we 10X. 3 tot 5X is eenvoudig. Minimaal $10,00 is waar ik zou overwegen om winst te nemen.”

Volgens Credible Crypto zal de cryptocurrency, zodra XRP zijn hoogste punt ooit van $3,40 breekt, een explosieve prijsontdekkingsfase ingaan die kan oplopen tot $30,00. Dit impliceert een stijging van 2319% ten opzichte van de huidige prijzen. Hij zei het volgende hierover:

“We hebben nog een weg te gaan, dat is wat ik hier wil bereiken. Nogmaals, mijn doelen voor XRP, zoals ik al vele malen heb gezegd, staan ​​op $20 tot $30 aan het einde van deze bull-cyclus, of dat nu zes maanden of een jaar is.

Dat is mijn doel. Dingen zullen spannend worden, dingen zullen agressief versnellen nadat we all-time highs hebben gebroken. Het moeilijkste is om terug te keren naar de all-time highs. Omdat we all-time highs doorbreken, is er geen verkoopdruk daarboven en wordt het heel gemakkelijk om de gelederen te beklimmen en steeds hoger te komen.”

Deze stijging zou natuurlijk fantastisch zijn voor XRP, maar of het daadwerkelijk ook behaald gaat worden, is nog maar de vraag. Credible Crypto lijkt er iniedergeval in te geloven, maar wat denken jullie? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!