Ripple cryptocurrency

Handelsvolume van XRP is enorm gestegen in Q2, ondanks juridische strijd

Ripple Labs, het bekende blockchainbedrijf voor digitale betalingen, meldt dat het handelsvolume van XRP, ondanks de juridische strijd waarin het bedrijf in verwikkeld is, in het tweede financiële kwartaal van 2021 enorm gestegen is.

In een nieuwe blogpost gaf Ripple aan dat blockchain-inzichtenplatform CryptoCompare TopTier (CCTT) ontdekte dat het dagelijkse handelsvolume voor XRP tussen Q1 en Q2 van 2021 enorm is toegenomen:

“Het gerapporteerde dagelijkse volume van CCTT voor XRP is in het tweede kwartaal van 2021 aanzienlijk gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal van 2021. Het gemiddelde dagelijkse gerapporteerde volume verdubbelde tot $4,49 miljard in het tweede kwartaal versus de $2,26 miljard van het voorgaande kwartaal. Met name de XRP-volumes boekten vier van de hoogste volumedagen die ooit geregistreerd zijn.”

Binance

De volatiliteit van XRP in het tweede kwartaal was ook significant, vooral in vergelijking met de volatiliteitspercentages van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), volgens Ripple.

“XRP’s standaarddeviatie van dagelijkse rendementen over het tweede kwartaal was 11,5% en was volatieler dan BTC (5,0%) en ETH (7,3%), grotendeels als gevolg van de volatiliteit van XRP begin april.”

Ripple geeft ook commentaar op de voortdurende strijd van het bedrijf met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), waarin de SEC beweert dat Ripple niet-geregistreerde effecten heeft verkocht in de vorm van XRP.

Ripple zegt dat het betalingsbedrijf in het tweede kwartaal een aantal belangrijke mijlpalen heeft bereikt in zijn juridische strijd tegen de SEC:

“De rechtbank was het er voor de derde keer mee eens dat Ripple recht heeft op bepaalde interne SEC-documenten.

Het Hof wees het verzoek van de SEC om toegang te krijgen tot de bevoorrechte communicatie van Ripple met zijn advocaten af. De rechtbank oordeelde dat de juiste focus van Ripple’s ‘fair notice defence’ ligt op ‘het falen van de SEC om de markt eerlijk te informeren over de gemoedstoestand van de Commissie met betrekking tot de vraag of het XRP als een effect kwalificeert’.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN