bitcoin

Beverly Hills eigendom te koop voor $65 miljoen in Bitcoin

Een luxueuze villa in Beverly Hills staat voor een luttele $65 miljoen te koop. De verkopers hebben aangegeven dat ze ook bereid zijn dit bedrag in Bitcoin te aanvaarden. Tegen de huidige prijzen komt dat overeen met iets meer dan 1825 BTC. Als de deal zou doorgaan, breekt die het record van duurste landgoed ooit verkocht voor een cryptomunt.

De exclusieve villa draagt de naam “Elementi” en is het eindpunt van een 6-jaar durend project. Het is gelegen in de Trousdale Estates buurt waar ook bekende sterren zoals Jennifer Aniston, Jane Fonda en Ellen Degeneres een stulpje hebben.

De toekomstige eigenaar van het pand zal in de ruim 1700 m² oppervlakte kunnen genieten van zeven slaapkamers. Waarvan de master bedroom een enorm dragend balkon biedt. Daarnaast vind je er nog een halflang Olympisch zwembad, een thuisbioscoop, een wijnkelder, fitness- en wellnessruimte en vele andere faciliteiten terug.

Als je de foto’s bekijkt op de immobiliënwebsite, kan je wel begrijpen waar de hoge prijs vandaan komt. De waterpartij rond het pand, de hoge mate van afwerking en exclusieve bouwmaterialen die gebruikt werden, maken van “Elementi” één van de parels van Beverly Hills. Als kers op de taart werd een 150-jaar oude olijfboom uit Toscane geïmporteerd die het middelpunt van de woning inneemt.

Miami voorlopig nog op de eerste plaats

Het aankopen van eigendommen met cryptomunten kent een fikse groei. Forbes berichtte in juni nog over de verkoop van een exclusieve penthouse in Miami voor $22,5 miljoen. Net zoals de naam van de nieuwe eigenaar bleef ook de naam van de cryptomunt die gebruikt werd, onbekend.

Het verkopen van eigendommen voor cryptomunten is echter niet nieuw. Al in 2014 werd een landgoed in Lake Tahoe verkocht voor $1,6 miljoen in Bitcoin. Daar werden toen 2739 Bitcoins voor neergeteld. Tegen de huidige prijzen van de koningsmunt is die verkoop ondertussen maal factor 60 gegaan. Achteraf gezien was dat dus een enorm slimme zet van de verkoper.

De verkoper en de agent van de villa in Beverly Hills benadrukken dat ze geen verklaring willen doen wat betreft Bitcoin en banken. Ze bevestigen wel dat ze het interessant vinden dat er van zowel de aankoop- als verkoopzijde een groeiende intersse is naar cryptomunten. Het feit dat de betaling kan afgerond worden binnen enkele minuten in plaats van binnen enkele dagen, spreekt eveneens in het voordeel van cryptocurrencies.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN