Bekende analist koopt de volgende cryptocurrencies

De veelgevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar Josh Rager heeft onlangs met zijn ruim 170.000 volgers op Twitter gedeeld dat hij besloten heeft om vier cryptocurrencies te kopen, te midden van de aanhoudende correctie op de cryptocurrency-markt.

In de tweet vertelde de populaire cryptostrateeg dat hij, naast de twee grootste cryptocurrencies Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), het smart contract-platform Solana (SOL) en de multi-scaling oplossing Polygon (MATIC) gekocht heeft.

https://twitter.com/Rager/status/1402305082763350016

Wat Bitcoin betreft, merkte Rager op dat hij elke dip wil kopen, omdat hij gelooft dat de nummer één cryptocurrency op de lange termijn zal blijven stijgen:

“BTC begint af te brokkelen van het dagelijkse bereik. We hebben deze pit meerdere keren terug zien komen – is dit de tijd dat Bitcoin naar beneden gaat? Naar mijn mening zullen we de komende maanden nog wat hogere prijzen zien en lagere prijzen zijn voorlopig welkom.”

Als het gaat om Ethereum, gaf Rager aan dat het een cruciale weerstand van ongeveer $2.500 moet terugwinnen en deze moet omzetten in ondersteuning. Anders riskeert het om verder te dalen:

“ETH hier op een belangrijk niveau van afwijzing zou een bearish hertest zijn, maar het zou bullish zijn om dit gebied in het vorige bereik te sluiten.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!