Deze altcoins

Deze vijf cryptocurrencies moet je deze maand in de gaten houden, volgens Michaël van de Poppe

De veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft in een recente video vijf cryptocurrencies onthuld waarvan hij denkt dat ze deze maand flink kunnen stijgen.

Orion Protocol (ORN)

In de nieuwe update zei Michaël dat hij de liquiditeitsaggregator Orion Protocol in de gaten houdt, aangezien hij ziet dat de low-cap altcoin goed standhoudt op zijn Bitcoin-paar (ORN/BTC), ondanks de algemene marktvolatiliteit. Hij zei het volgende:

“De reden waarom ik naar Orion kijk, is niet alleen gebaseerd op de prijsactie, maar het is ook gebaseerd op het feit dat Orion tijdens zware volatiliteit niet kapot gaat […] Als we naar de prijsactie kijken, kunnen we zien dat Orion het afgelopen deel van het jaar een mooie opwaartse beweging heeft gemaakt, ook tijdens het vorige altseason, en nu kunnen we zien dat we hogere toppen en hogere bodems maken.”

Van de Poppe voegde er vervolgens aan toe dat hij in de range van 0,00017 op Orion gokt. Zijn target is een weerstand van 0,00025, wat een potentieel opwaarts potentieel van bijna 50% vertegenwoordigt vanuit zijn koopzone.

Algorand (ALGO)

De volgende cryptocurrency waar de analist naar kijkt is de schaalbare en veilige blockchain Algorand (ALGO). Van de Poppe wees erop dat ALGO de 100- en 200-daagse voortschrijdende gemiddelden veilig heeft kunnen vasthouden en ook hogere dieptepunten maakt op zijn BTC-paar (ALGO/BTC).

De tweede die ik hoog op mijn lijst heb staan is Algorand […] We handelen nog steeds boven de 100- en 200-daagse MA en we maken nog steeds hogere dieptepunten en hogere toppen, wat aantoont dat we nog steeds kracht aan het opbouwen zijn, terwijl we accumuleren.”

Van de Poppe gaat ervan uit dat als ALGO rond het 0.000027-niveau blijft, het zijn reis naar zijn target van 0.00004 zal voortzetten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Binance-GIF.gif

Kava (KAVA)

Het derde actief dat Van de Poppe in de gaten houdt, is het gedecentraliseerde financieringsprotocol Kava, dat ook boven de 100- en 200-daagse voortschrijdende gemiddelden handelt in zijn BTC-paar (KAVA/BTC).

“De derde laat een soortgelijke structuur zien […] We hebben een cruciale supportzone gehouden en we maken nieuwe higher highs. Dus Kava is de derde. Deze laat een nieuw jaarlijks hoogtepunt zien en is weer boven de 100- en 200-daagse MA gebroken, waardoor het een constructie laat zien dat graag continuatie laat zien richting de volgende weerstandzone.”

De analist gaf vervolgens aan dat het belangrijke level voor Kava, op zijn BTC-paar, 0,0001 is (de vorige weerstand), maar dat het ook belangrijk is om boven de 100- en 200-daagse MA te blijven. Hij verwacht dan ook dat Kava kan stijgen tot ongeveer 0,00019.

Cosmos (ATOM)

Schaalbaar blockchain-netwerk Cosmos (ATOM) lijkt ook bullish, merkt Van de Poppe op, en zal waarschijnlijk binnenkort een grote impulsgolf zien in zijn Bitcoin-paar (ATOM/BTC), omdat het zich al een aanzienlijke periode in een accumulatiefase bevindt.

De vierde breekt ook terug boven 100- en 200-daagse MA en laat dezelfde structuur zien als Kava en Algorand. Het staat te popelen om uit te breken uit deze accumulatierange van 2 jaar. Wanneer het dit doet, dan zal het een grote beweging maken.”

Hij gaf verder aan dat de kritieke supports belangrijk zijn om te houden en dat hij vervolgens dan de weerstand kan gaan testen. Als hij deze weerstand weet te doorbreken zal dit de koers waarschijnlijk kunnen brengen naar 0,0075.

Tot slot kijkt Van de Poppe naar het bekende oracle-project Chainlink (LINK). Hij gaf aan dat het op zijn Bitcoin-paar (LINK/BTC), flink zou kunnen stijgen. Hij zei het volgende:

“Sinds de harde ineenstorting is Chainlink erin geslaagd om boven de indicatoren voor het voortschrijdend gemiddelde van 100 en 200 dagen te blijven. LINK lijkt steun te vinden bij 0.00077, wat een goede koopzone zou kunnen zijn.”

Ook bij Chainlink geeft Van der Poppe aan dat het belangrijk is om de 100- en 200-daagse MA vast te houden. Als deze niveau’s stand weten te houden, dan verwacht hij dat de munt kan stijgen tot het volgende weerstandniveau van 0,001185.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN