Dit altcoin seizoen zal veel gekker worden dan die van 2017, aldus analist

Eerder vandaag gaf de populaire Nieuw-Zeelandse cryptocurrency-analist Lark Davis (ook bekend als TheCryptoLark op Twitter) verschillende redenen op waarom hij gelooft dat dit altcoin seizoen “veel gekker” gaat worden dan die in 2017 heeft plaatsgevonden.

Lark Davis begon zijn serie tweets met aangegeven dat er nu meerdere blockchains zijn met smart contract-applicaties die daadwerkelijk gebruikers hebben, aangezien in 2017 alles over Ethereum liep.

Als tweede punt gaf de analist aan dat er nog nooit zoveel fiat onramps geweest zijn als nu. Hij gaf aan dat we momenteel CashApp, PayPal, Robinhood en alle crypto-native exchanges hebben en dat het “nog nooit zo eenvoudig is geweest voor particuliere investeerders om de markt te betreden”.

Als derde reden gaf de analist aan dat er momenteel veel werkende producten hebben. Hij zei hier het volgende over:

“Zoveel werkende producten. We hebben geweldige DeFi-platforms zoals Aave, Uniswap en Synthetix. En tientallen nieuwkomers.”

De analist ging verder met aangeven dat Bitcoin ETF’s geïntroduceerd zullen worden in de Verenigde Staten, iets wat gigantisch nieuws zou zijn:

“Bitcoin ETF’s komen naar de VS. Dit zal de hele markt doen pompen. Altcoins zullen hun laatste blow off top krijgen wanneer de Bitcoin koers een hoogtepunt bereikt. Hoe hoger de BTC koers, hoe groter de altcoin blow off top.”

De analist ging tevens dieper in op de stijging van Dogecoin (DOGE). Hij gaf hierover aan dat het aangeeft dat “er veel nieuw geld de markt overspoelt” en dat dit aantoont dat de waanzin in de altcoin markt aan het toeslaan is.

ProBit

Vervolgens gaf de analist ook aan dat de drie grote namen op het gebied van smart contracts, Cardano (ADA), Polkadot (DOT) en Ethereum (ETH), zich aan het ontwikkelen zijn. Zo komt Cardano binnenkort met smart contracts, Polkadot is bezig met parachains en Ethereum is op weg richting Ethereum 2.0.

Het zevende punt die de analist identificeerde is het feit dat tokenverkopen momenteel minder ophalen, maar steeds meer opleveren. Hij zei hier het volgende over:

“Tokenverkopen halen momenteel veel minder op, maar investeerders maken veel meer winst. Launchpads veranderen het spel van fondsenwerving.”

Uiteraard ging de analist ook dieper in op de transactiekosten van Ethereum. Hij was hier echter niet negatief over, aangezien layer-2-oplossingen volgens hem de bottleneck oplossen:

“#Ethereum layer-2-oplossingen, zoals Optimism en Polygon, zullen krankzinnige bottlenecks op ETH voorkomen, waardoor het eersteklas netwerk bruikbaarder wordt.”

Als laatste punt gaf de analist aan dat steeds meer grote instellingen besluiten om in cryptocurrencies te investeren:

“VC-geld en institutioneel geld overspoelen de markt. AZ16 heeft zojuist een cryptofonds van miljarden dollars gelanceerd. Bedrijven, family offices en fondsen die al altcoins kopen. “

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!